Opći uvjeti poslovanja

Registracija korisnika i opći uvjeti korištenja stranica

 

Privatnost podataka

Dio podataka koje kao korisnik stranice ispunjavate da biste mogli pristupati sadržaju namijenjenom isključivo učiteljima ili se pretplatiti na newsletter ostaje javan, a dio je pohranjen u sustav zbog boljeg pružanja usluge na temelju danih informacija.

Javni podatci su (za sve korisnike):

  • ime i prezime

(za učitelje još dodatno):

  • škola u kojoj ste zaposleni i
  • predmet ili predmeti koje predajete.

Javnosti nedostupni podatci su svi ostali koje popunjavate u registracijskom obrascu. Dio podataka je obvezan, dio možete ispuniti ako to želite.

Odabirom opcije Pristajem na Opće uvjete poslovanja pristajete na korištenje podataka prema ovim uvjetima i jamčite da su podatci koje ste dali točni.

 

Pravila korištenja

Na stranicama www.profil-klett.hr možete dijeliti dokumente, slati poruke i komentirati članke. Sav sadržaj koji procijenimo neprimjerenim jer poziva na nasilje, nije primjeren svim dobnim skupinama, sadrži prijetnje, seksualnu ili bilo kakvu drugu diskriminaciju, govor mržnje ili poticanje na kršenje bilo kojih zakona važećih u Republici Hrvatskoj, trenutno ćemo trajno ukloniti sa stranica. Primijetite li sadržaj ovakve vrste, molimo, odmah ga prijavite na e-mail adresu web_podrska@profil-klett.hr.

 

Internetska prodaja

 

Opći podatci

Internetsku prodaju na web-stranicama www.profil-klett.hr obavlja Profil Klett d.o.o. Ulica Petra Hektorovića 2, 10000 Zagreb, Hrvatska, MBS: 080951931, web_podrska@profil-klett.hr.
Društvo je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kn (u cijelosti uplaćen).
Osobni identifikacijski broj (OIB) društva je: 95803232921. Uprava: Tomaž Račič, član uprave, Dalibor Greganić, član uprave.
Societe Generale – Splitska banka d.d., Ruđera Boškovića 16, IBAN: HR21 2330 0031 1535 0644 7

 

Sigurnost

Jamčimo da je svaka kupnja u internetskoj knjižari www.profil-klett.hr sigurna. Sve sigurne https stranice ovjerila je tvrtka Thawte .

 

Cijene

Cijene proizvoda i poštarine izražene su u kunama (kn) s PDV-om. 
Važeće su one cijene i ostale pogodnosti (popusti, darovi, način dostave, sudjelovanje u iznosu poštarine...) koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe. Važeći je izvorni račun koji primate prilikom plaćanja odnosno dostave na temelju općih uvjeta prodaje, objavljenih na ovoj stranici i potvrđenih pri ispostavi narudžbe.   

 

Dostava

Robu dostavljamo iz zalihe (za Hrvatsku predviđamo unutar četiri radna dana). U slučaju predbilježbe robu dostavljamo odmah po primitku na skladište, što je navedeno uz sami proizvod i o čemu ćemo Vas obavijestiti pri zaprimanju narudžbe.   

 

Otkazivanje ili mijenjanje narudžbe

Narudžbu možete otkazati ili promijeniti njene detalje bez naknade, ako Vam roba još nije otpremljena sa skladišta.

 

Povrat robe

Kao kupac imate pravo odustati od kupnje i o tome nas obavijestiti na e-mail adresu web_podrska@profil-klett.hr, telefon (01) 5633 850 ili Profil Klett d.o.o. Ulica Petra Hektorovića 2, 10000 Zagreb u roku od 15 dana od primitka robe. Ovog se prava ne možete unaprijed odreći. Obavijest je valjana samo ako je poslana u roku. Primljenu robu morate nam vratiti neoštećenu i u neizmijenjenoj količini unutar 15 dana nakon što ste nas obavijestili o odustajanju od kupnje. Povrat primljene robe u roku od 15 dana smatramo ujedno i Vašom obavijesti o odustajanju od kupnje. Robu nam trebate vratiti u istom stanju u kakvom je bila u trenutku isporuke, i to na adresu: Profil Klett, Ulica Petra Hektorovića 2, 10000 Zagreb.


 

Prava potrošača

Kao kupcu pripadaju Vam sva prava po Zakonu o zaštiti potrošača. 

 

Sigurnost podataka potrebnih za kupnju

Ispunjavanjem podataka potrebnih za kupnju i označavanjem opcije Prihvaćam opće uvjete poslovanja dajete dozvolu tvrtki Profil Klett d.o.o. da u svrhu ispunjavanja ili poštivanja prava iz ugovornog odnosa zaprimi, vodi, održava i upravlja Vašim osobnim podatcima tijekom ugovornog razdoblja. Tvrtka jamči sigurnost osobnih podataka prema zakonu koji štiti osobne podatke. U svakom trenutku pisanim putem ili telefonom možete zatražiti da u roku od 15 dana trajno ili privremeno prestanemo koristiti Vaše osobne podatke te da Vas o tome u sljedećih 5 dana obavijestimo o svom trošku.

Vaši kontaktni podaci, e-mail, telefon i mobitel te adresa, bit će korišteni isključivo u svrhe provjere i dostave Vaše narudžbe te u svrhu informiranja Vas kao našeg kupca o posebnim akcijama, pogodnostima te promjenama u funkcioniranju web-knjižare. Za potrebe informiranja koriste se newsletter, SMS-obavijesti, kao i informiranje putem telefona.

 

Poništavanje narudžbe od strane Profil Klett d.o.o.

Zadržavamo pravo da iznimno (djelomično ili u cijelosti) odustanemo od izvršenja narudžbe u slučajevima:

  • kada na zalihama ponestane naručenih proizvoda (računalni sustavi automatski provjeravaju zalihe jedanput na dan u jutarnjim satima i ponekad se može dogoditi da robe ponestane tijekom dana),
  • kada je došlo do očite pogreške u cjeniku
  • ako narudžbenica nije bila ispunjena u skladu s općim uvjetima ili
  • ako kod kupca utvrdimo povećani rizik neplaćanja.

U svim tim i sličnim slučajevima, nakon što smo utvrdili nepravilnost, odmah ćemo Vas obavijestiti telefonski ili e-mailom o mogućem odstupanju od ugovora s naše strane.

 

Zaprimanje i zaključivanje narudžbe

Klikom na tipku Naruči sada u zadnjem koraku kupnje zaprimit ćemo Vašu narudžbu i o tome ćemo Vas obavijestiti e-mailom na adresu koju ste naveli prilikom kupnje. Sadržaj Vaše narudžbe uvijek možete provjeriti na stranici Moje kupnje.

 

Podrška

Imate li bilo kakvih pitanja ili poteškoća, slobodno nam se obratite na adresu web_podrska@profil-klett.hr.

 

Pristanak na uvjete poslovanja

Klikom na tipku Zaključi i potvrdi narudžbu potvrđujete da ste upoznati sa svim prodajno-platnim uvjetima koji su ovdje navedeni te da ste prilikom registracije i upisa podataka za kupnju na njih bili upozoreni.

 

Jezik

Narudžbe se zaprimaju na hrvatskom jeziku.