Prvi trag - radna početnica za 1. razred

Snažan autorski tim koji čine metodičarke i učiteljice napisao je novu početnicu u tri sveska koja je svojom raznolikošću, vizualnom privlačnošću i istovremeno snažnim metodičkim oblikovanjem prilagođena današnjem djetetu (uvažavajući sve učenike i različite načine na koje uče). Mnoštvo zanimljivih zadataka potiče učenike na razmišljanje, razvijajući njihovu samostalnost i logičko zaključivanje.

Prolistaj

Trag u riječi

Drugi svezak radne početnice za 1. razred osnovne škole obiluje sadržajem koji omogućuje da svaki nastavni sat bude raznolik. Učenje slova više nije zamorno i uvijek isto!

Prolistaj

Trag u priči

Treći svezak radne početnice za 1. razred osnovne škole donosi sadržaje koji kod učenika potiču ovladavanje vještinom čitanja, pisanja, pripovijedanja, opisivanja, zaključivanja i logičkog razmišljanja. Učenike veseli uvijek nov i raznolik sadržaj. On omogućuje da svaki učenik bude uspješan!

Prolistaj

Metodički priručnik

Jedini priručnik koji se može zvati metodičkim jer su ga pisale metodičarke i učiteljice u zajedništvu i skladu. Metodičku stručnost nadopunjuju ideje iz učionice, a sve zajedno čini ovaj priručnik pravim bogatstvom za učiteljice i učitelje.

Prolistaj

Moji tragovi - IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Uz IZZI sadržaje učenici lakše uče čitati. Brojni interaktivni sadržaji pomažu učenicima pri slušanju i prepoznavanju glasa koji uče. Svi su sadržaji dostupni i na audio zapisima te ih lako rješavaju učenici prvih razreda koji još ne čitaju. Uz mnoge pomno osmišljene zadatke učenici će slušati, govoriti, čitati, a uz to se i zabaviti.

Prolistaj

Slovarica za prvi i drugi razred osnovne škole

Slovarica s tri namjene! Osim uočavanja slova i smjera pisanja, ova slovarica zorno pokazuje učenicima koje se biljke i životinje mogu vidjeti u Republici Hrvatskoj. Ona daje priliku učenicima upoznati neke nepoznate pojmove i ističe posebnosti zavičajnih govora.

Prolistaj
Dodatni radni listići
Prolistaj
Pripreme za nastavu
Preuzmi
GIK - Moji tragovi 1
Preuzmi
Pogled bez okvira - Priručnik
Prolistaj
Lektirni priručnik
Prolistaj
Zvučna čitanka
Idi
Plakati
Preuzmi
Tematski plan GIK 1
Preuzmi
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Polistaj

Priroda i društvo 1

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.