Super matematika za prave tragače 1 - 1. svezak

Matematika može biti zabavna, inspirativna, životna, zanimljiva i laka! To dokazuje autorski tim koji je uspješno osmislio ovaj udžbenik prepun raznih vrsta zadataka, sadržaja koji integriraju sve predmete i osmišljene domaće zadaće koja je pomoć učiteljima, učenicima i roditeljima.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 1 - 2. svezak

Drugi svezak radnog udžbenika Super matematika za prave tragače 1 namijenjen je nastavi tijekom drugog polugodišta. Zadatci su različite razine učenja i omogućuju vrednovanje tijekom nastavnog procesa.

Prolistaj

Priručnik za 1. razred

Iznimno dobar priručnik s vrlo jednostavnim i preglednim sadržajem. Učitelji koji se njime koriste već godinu dana pohvaljuju pregršt iznimno korisnih matematičkih aktivnosti. Priručnik nudi i dodatne nastavne listiće sa zadacima za vježbanje i ponavljanje.

Prolistaj

Zbirka zadataka

Zbirka zadataka prirodni je nastavak radnog udžbenika. Ona ima zanimljive i poticajne zadatke kojima se razvijaju matematičke vještine, potiče se uspješnost procjenjivanja, a raznolikost zadataka omogućuje uspješnost matematičkih operacija.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Digitalni obrazovni sadržaji intuitivo su osmišljeni pa se učenici svih uzrasta njima lako koriste. Sadržavaju mnogo video i audio materijala s pomoću kojih djeca uče, a uz to obiluju maštovitim interaktivim zadatcima, kvizovima, bojankama i raznim maštovitim igrama. Rješavajući IZZI digitalne saržaje, učenici dobivaju povratnu informaciju o postignutom uspjehu.

Prolistaj
GIK - Super matematika za prave tragače 1
Preuzmi
Brojevna crta
Preuzmi
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Tematski plan GIK 1
Preuzmi
Plakati
Preuzmi
Pogled bez okvira - Priručnik
Prolistaj
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Uskoro...

Priroda i društvo 1

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.