Pogled u svijet 1 - radni udžbenik

Stručan, etabliran i provjeren autorski tim učinio je udžbenik za prirodu i društvo bliskim i razumljivim učenicima prvih razreda. Mnoštvo ilustracija i fotografija te vizualna jasnoća učinit će sadržaje iz prirode i društva zanimljivima i privlačnima. Tijekom prvoga razreda odlučili smo učenicima pokazati radni udžbenik koji će ih se vizualno dojmiti i koji će probuditi znatiželju prema otkrivanju svijeta oko sebe. Ovaj će udžbenik ohrabriti najmlađe učenike za učenje i otkrivanje, a uz njega će rješavati mnoge zadatke u radnoj bilježnici Pogled u svijet 1.

Prolistaj

Pogled u svijet 1 - radna bilježnica

Uz ovaj udžbenik, iznimno u prvome razredu, učenici će se koristiti i radnom bilježnicom Pogled u svijet 1 koja će sadržaje udžbenika obogatiti i u cjelini s udžbenikom stvoriti najbolje sadržajno okružje za svakog prvašića! Udžbenik koji će učenicima biti blizak s bogatom radnom bilježnicom pripremit će učenike prvoga razreda za drugi razred, a sadržajna prilagođenost i sklad udžbenika iz razreda u razred olakšat će vam svakodnevni rad.

Prolistaj

Pogled u svijet 1 - Tragom prirode i društva - Priručnik

Ovaj su priručnik prepoznale i pohvalile mnoge učiteljice. Obiluje idejama za kreativnu nastvu i rješenjima koja će potaknuti učenike na razmišljanje i usredotočenost. Svaki je nastavni sat pomno osmišljen i bit će vam najbolja podrška u radu.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Digitalne obrazovne sadržaje osmislile su autorice koje ćete prepoznati po dugogodišnjem angažmanu i radu s digitalnim alatima. U IZZI digitalnim obrazovnim sadržajima prepoznat ćete brojne dokumentarne filmove i interaktivne zadatke te ćete s punim povjerenjem učenike upustiti u avanturu upoznavanja svijeta. Digitalni obrazovni sadržaji toliko su bogati da zaista pružaju pogled u svijet svakome učeniku!

Prolistaj
GIK - Pogled u svijet 1
Preuzmi
Tematski plan GIK 1
Preuzmi
Plakati
Preuzmi
Pogled bez okvira - Priručnik
Prolistaj
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Prolistaj

Priroda i društvo 1

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.