Sat razrednika 1 - priručnik za 1. razred

Sat razrednika zanimljiv je školski predmet koji uključuje realizaciju sadržaja više predmetnih područja. Zato i priručnik za taj predmet mora biti raznolik, sveobuhvatan i precizan. Ovaj će vam priručnik pomoći osmisliti svaki nastavni sat u skladu s posebnim danima u godini, specifičnostima zdravstvenog odgoja s kojima se učenici moraju upoznati ili pak s ishodima građanskog odgoja i obrazovanja koji su nezaobilazni na svakom nastavnom satu.

Prolistaj
GIK - Sat razrednika 1
Preuzmi
Tematski plan GIK 1
Preuzmi
Pripreme za nastavu
Preuzmi

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.