Trag u priči 2 - 1. svezak

Provjeren autorski tim napisao je ovaj udžbenik u dva sveska i tako omogućio iznimno laku školsku torbu. Trag u priči 2 omogućuje učenje povezivanjem različitih sadržaja. Zadatci od učenika traže uključenost, promišljanje i zaključivanje. Vježbajući učenik razvija divergentno mišljenje, a osmišljena domaća zadaća daje sigurnost učitelju, učeniku i roditelju. Ovo je jedini udžbenik odobren bez dorade!

Prolistaj

Trag u priči 2 - 2. svezak

Radni udžbenik hrvatskoga jezika za 2. razred podijeljen je u dva sveska za lakšu torbu i zdrava leđa.

Prolistaj

Trag u priči 2 - metodički priručnik

Jedini priručnik koji se može zvati metodičkim jer su ga pisale metodičarke i učiteljice u zajedništvu i skladu. Metodičku stručnost nadopunjuju ideje iz učionice, a sve zajedno čini ovaj priručnik pravim bogatstvom za učiteljice i učitelje.

Prolistaj

Trag u priči 2 - IZZI digitalni obrazovni sadržaj

Što je stih, a što pjesma, kako se pjesme razlikuju po obliku i sadržaju, što su imenice i još mnoga druga pitanja učenici će lako savladavati uz digitalne obrazovne sadržaje. Audio i video zapisi upotpunjuju sadržaje i čine ih dinamičnim i privlačnim djeci. Dostupnost i lakoća korištenja omogućuju učiteljicama i učiteljima da koriste IZZI obrazovne sadržaje na nastavi, a učenicima da rješavaju zadatke kod kuće.

Prolistaj

Slovarica za prvi i drugi razred osnovne škole

Slovarica s tri namjene! Osim uočavanja slova i smjera pisanja, uz ovu slovaricu učenici su u prvom razredu upoznali biljke i životinje koje mogu vidjeti u Republici Hrvatskoj. U drugom razredu učenici mogu upoznati neke biljke i životinje koje ne žive u Lijepoj našoj. Tako omogućujemo učenicima proširivanje i bogaćenje rječnika i upoznavanje navika i kultura drugih sredina.

Prolistaj
Tematski plan - GIK 2
Uskoro...
GIK - Trag u priči 2
Preuzmi
Zvučna čitanka
Idi
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Prolistaj
Pripreme za lektiru
Preuzmi
Priručnik za produženi boravak
Uskoro
Dodatni tekstovi
Preuzmi

Priroda i društvo 2

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.