Super matematika za prave tragače 2 - 1. svezak

Životne teme, rješavanje matematičkih problema, učenje matematike na zanimljiv način, sve je to vješto oblikovano u ovom udžbeniku. Dovoljno zadataka raspoređenih u više razina omogućuju da svaki učenik bude uspješan. Osmišljena domaća zadaća olakšava planiranje nastave učiteljima, a roditeljima omogućuje sustavno praćenje svoje djece.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 2 - 2. svezak

Drugi svezak radnog udžbenika Super matematika za prave tragače 2 namijenjen je nastavi tijekom drugog polugodišta. Velik broj zadataka različite težine, postupnost (od lakšeg ka težem), matematika u stvarnom životu, izvrsna objašnjenja… sve je to jamstvo izvrsne nastave matematike.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 2 - priručnik

Iznimno dobar priručnik s vrlo jednostavnim i preglednim sadržajem. Autorice su pripremile detaljne pripreme koje pregledno donose sve ishode i aktivnosti bitne za nastavni proces. Priručnik nudi i dodatne nastavne listiće sa zadatcima za vježbanje i ponavljanje.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 2 - Zbirka

Zbirka zadataka prirodni je nastavak radnog udžbenika. Ona ima zanimljive i poticajne zadatke kojima se razvijaju matematičke vještine, potiče se uspješnost procjenjivanja, a raznolikost zadataka omogućuje uspješnost matematičkih operacija.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Uz IZZI digitalne obrazovne sadržaje za drugi razred matematika je super! Učenici će uživati rješavajući kvizove i mnoge interaktivne zadatke. Vježbajući i učeći uz IZZI, tablica množenja postat će im zabavan izazov, a vrijeme provedeno uz računalo ili tablet postat će kvalitetno utrošeno vrijeme. Učiteljicama i učiteljima ovi su sadržaji lako dostupni, a uz to su kvalitetno osmišljeni i strukturirani prema njihovim potrebama.

Prolistaj
Tematski plan - GIK 2
Uskoro...
GIK - Super matematika za prave tragače 2
Preuzmi
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Prolistaj
Priručnik za produženi boravak
Uskoro
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Brojevna crta
Preuzmi

Priroda i društvo 2

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.