Pogled u svijet 2 - Tragom prirode i društva - 1. svezak

Prepoznajte promjenu koju učenicima drugih razreda donosi Pogled u svijet 2, tragom prirode i društva! Autorice vam donose pravo udžbeničko osvježenje: radni udžbenik s pregršt zadataka koji u dva sveska obuhvaća i sadržaje radne bilježnice. Sadržajno bogatstvo, grafička usklađenost, brojnost ilustracija i visokokvalitetnih fotografija ovaj udžbenik čine knjigom koju djeca žele čitati, te udžbenikom u čiju ćete se kvalitetu uvjeriti u svakodnevnome radu. Pred vama je vedar i zanimljiv Pogled u svijet – prelistajte ga i uvjerite se!

Prolistaj

Pogled u svijet 2 - Tragom prirode i društva - 2. svezak

Radni udžbenik za 2. razred osnovne škole podijeljen je u dva sveska za lakše torbe i zdrava leđa.

Prolistaj

Pogled u svijet 2 - metodički priručnik

Priručnik obiluje idejama za kreativnu nastavu i rješenjima koja će potaknuti učenike na razmišljanje i usredotočenost. Svaki je nastavni sat pomno osmišljen i bit će vam najbolja podrška u radu.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Ako se ponekad zapitate kako pokazati djeci dijelove prirode koje nemate u blizini škole, IZZI digitalni sadržaji pravi su izbor za vas! U IZZI digitalnim obrazovnim sadržajima prepoznat ćete brojne dokumentarne filmove i interaktivne zadatke te ćete s punim povjerenjem učenike upustiti u avanturu upoznavanja svijeta. Uz mnoštvo filmova i fotografija, koristite se i mnogim interaktivnim zadatcima, igrama i kvizovima.

Prolistaj
Tematski plan - GIK 2
Uskoro...
GIK - Pogled u svijet 2
Preuzmi
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Priručnik za produženi boravak
Preuzmi
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Uskoro...

Priroda i društvo 2

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.