Likovna kultura 2 - Priručnik za 2. razred

Priručnik za likovnu kulturu sadržava iznimno detaljne pripreme za svaki nastavni sat. Aktivnosti su životne, prilagođene ostvarivanju ishoda, a autorica učiteljica jamči njihovu funkcionalnost. Svi su sadržaji detaljno i pomno osmišljeni, a predloženi likovni motivi i problemi u skladu su s ostalim sadržajima i čine integriranu cjelinu. Sve na jednom mjestu jamči uspješnu nastavu likovne kulture.

Prolistaj
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Reprodukcije
Preuzmi
sLIKOVNICA
Preuzmi
GIK - Likovna kultura 2
Preuzmi
Tematski plan GIK 2
Uskoro...
Priručnik Likovna kultura 2
Preuzmi

Likovna mapa 1-2

Likovna mapa za velika djela.
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.