Tjelesna i zdravstvena kultura 3 - priručnik

Priručnik za Tjelesnu i zdravstvenu kulturu donosi vam, vrlo jasno i sažeto, popis svih aktivnosti za nastavni sat. Kratki opisi vježbi, tjelesne aktivnosti za A i B dio sata, posebno istaknuto vrednovanje, a sve usklađeno s ishodima, omogućit će realizaciju izvrsnog sata Tjelesne i zdravstvene kulture.

Prolistaj
GIK - Tjelesna i zdravstvena kultura 3
Preuzmi
Tematsko planiranje GIK 3
Uskoro...
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Godišnji planovi
Preuzmi
Priručnik TZK 3
Preuzmi

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.