Digitalni dio udžbenika i njegova primjena u matematici | Profil Klett

WEBINAR

Digitalni dio udžbenika i njegova primjena u matematici

Predavač: Damir Belavić Srijeda 23. 09. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (1 vote)

Osluškujući vaše potrebe i zahtjeve i ove godine, s novom školskom godinom, naš je IZZI dobio novo ruho i puno novih funkcionalnosti.

Webinar će započeti objašnjavanjem načina registracije i formiranja razreda za one koji to do sada nisu isprobali, odnosno za one koji nisu upoznati s istim.

Formiranje razreda relativno je nova funkcionalnost od proljeća te donosi brojne prednosti i cijeli set analitika na koje ćete se brzo naviknuti i koje će biti neizostavne u nastavi.

Kako bi doživljaj u razredu bio potpun, dodali smo prilagođavanje alatne trake, prozora, korištenje olovke itd. Ove nove funkcionalnosti omogućuju vizualno prilagođavanje ekrana vašim potrebama, a njima možete napraviti izvrstan plan ploče koji se može poslati učenicima jednim klikom.

Snimku možete pogledati ovdje.

 

 

Tijek webinara:

  • registracija
  • formiranje razreda
  • analitika razreda
  • nove funkcionalnosti
  • pitanja.
avatar
Damir Belavić
Damir Belavić nastavnik je matematike s dugogodišnjim i bogatim iskustvom u primjeni digitalne tehnologije u nastavi. Autor je digitalnoga dijela udžbenika matematike za osnovnu školu i jedan od autora serije udžbenika i radne bilježnice iz matematike za darovite učenike za osnovnu školu. Tijekom godina dobivao je nagrade i priznanja za svoj rad. Među ostalim, u posljednje dvije godine dobitnik je nagrade za najbolje učitelje u 2019. godini.