WEBINAR

IZZI u razredu, IZZI na daljinu − 2. termin

Predavač: Mirta Ambruš Maršić Ponedjeljak 30. 11. 2020.19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
4
Prosjek: 4 (7 votes)

Neki od vas već drže nastavu na daljinu, a neki su u razredu. Profil Klett želi vam i dalje biti saveznik u borbi za znanje u ovim vremenima kada ono ima neprocjenjivu vrijednost. Budući da je webinar koji smo za vas pripremili, a koji će voditi naša Mirta Ambruš Maršić, direktorica Odjela za edukacijske tehnologije Profil Kletta, vrlo brzo popunjen, odlučili smo organizirati i drugi termin za one koji se nisu stigli prijaviti na prethodni.

Mirta će vam pokazati koje su nove mogućnosti IZZI aplikacije koje su njezino korištenje u nastavi učinile još jednostavnijim. Također, predstavit će IZZI obrazovne sadržaje iz perspektive uporabe za učenje i poučavanje te praćenja učenika i njihove uspješnosti.

Kao i uvijek, rado će odgovoriti i na sva pitanja te prodiskutirati i najaviti nove funkcionalnosti koje su trenutno u razvoju

Ovo je webinar koji nikako ne biste trebali propustiti, a namijenjen je svim učiteljima i nastavnicima!

Snimku webinara pogledajte ovdje.

avatar
Mirta Ambruš Maršić
Mirta Ambruš Maršić je direktorica Centra za edukacijske tehnologije u izdavačkoj kući Profil Klett gdje vodi provedbu projekata, razvoj aplikacija, digitalnih usluga i sadržaja dostupnih svim školama.