Kako emocionalno preživjeti kraj nastavne godine i dobro se odmoriti preko ljeta? | Profil Klett

WEBINAR

Kako emocionalno preživjeti kraj nastavne godine i dobro se odmoriti preko ljeta?

Predavač: Ljubica Uvodić Vranić Srijeda 09. 06. 2021.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (2 votes)

 

Zadnji dan škole je pred vratima, zajedno sa svom burom emocija koje nas podsjećaju da je kraj još jednoj nastavnoj godini, da se opraštamo od još jedne generacije i da smo možda i pred izmakom snaga, ali još uvijek s velikom željom da sve završimo na najbolji i najljepši mogući način, i zbog naših učenika i zbog nas samih.

 

Nadolazeći dani, od zaključivanja ocjena do rastanaka, zahtijevaju od nas dodatnu snagu i strpljenje, ljubav i trud.

  • Kako si olakšati ovaj zahtjevan period i emocionalno preživjeti završetak još jedne nastavne godine?
  • Kako, unatoč umoru i stresu, učiniti kraj još jednog razreda najboljim mogućim?
  • I konačno, kako se zaista dobro odmoriti preko ljeta – kako si pomoći da napunimo baterije i dočekamo spremni početak nove školske godine?

 

Sve ove odgovore će vam, još jednom s puno srca, podrške i osmijeha dati naša Ljubica Uvodić Vranić, uz moderiranje Nataše Gjuran.

 

Budite s nama!

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

 

avatar
Ljubica Uvodić Vranić
Ljubica Uvodić Vranić članica je Hrvatske psihološke komore, samostalna je konzultantica – komunikologinja u poduzećima, u medicini rada psihologinja, terapeutkinja i savjetnica u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i antistresni program za menadžere, za učitelje, liječnike, medicinske sestre i tehničare. Sudjelovala je na svih šest kongresa medicine rada Republike Hrvatske kao aktivna sudionica. U 2010. dobila je nagradu grada Zagreba – Šampion zdravlja za volonterski rad i brigu o psihičkom zdravlju kroz programe Udruge Petkom u pet. U 2012. dobila je nagradu Psihološkog društva za primijenjenu psihologiju – Cvijet Marulića. Izdala je više od 10 knjiga.