Kako ponovno upravljati vlastitim životom? | Profil Klett

WEBINAR

Kako ponovno upravljati vlastitim životom?

Predavač: Sena Puhovski Četvrtak 16. 04. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (4 votes)

S našom poznatom kliničkom psihologinjom i terapeutkinjom Senom Puhovski počinjemo niz webinara u kojima ćemo, predlažući razne kreativne tehnike i pružajući konkretne savjete, pokušati što bezbolnije prebroditi izolaciju, strahove i nagomilane stresove.

 

Kako se mnogi od nas trenutačno suočavaju s vlastitom nemoći i spoznajom da, suprotno dosadašnjem vjerovanju, ne upravljaju svojim životom, treba osvijestiti što nam se događa iznutra i što možemo napraviti da bismo si olakšali i osjećali se bolje.

 

Sena Puhovski otkrit će nam razne prilagođene tehnike samopomoći, a s obzirom da je jedno od područja njezina djelokruga rad s obitelji i djecom, njezina je poruka odraslima: „Zadatak odraslih je potruditi se razumjeti jezik kojim nam govore djeca i prilagoditi modalitet komunikacije onom njihovom, često simboličkomˮ.

 

Snimku webinara možete pogledati na poveznici.

avatar
Sena Puhovski
Sena Puhovski klinička je psihologinja i psihoterapeutkinja. Pri odabiru studija vodila ju je želja da bolje razumije ljude i nauči kako biti uz njih kada je teško. Kao psiholog kliničar radila je 16 godina u Poliklinici za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Svjesnost o velikoj odgovornosti koju takav posao donosi kao i raznolikosti problematike ponukala ju je na učenje raznovrsnih psihoterapijskih tehnika. Njezino ju je istraživanje i učenje psihoterapijskih metoda odvelo u, primarno, tri smjera: tretmanske i psihoterapijske tehnike specifične za rad baš s djecom, područje rada s obiteljima te specifične tretmanske intervencije usmjerene na traumatsko iskustvo, posebno u obiteljima. Sena je predsjednica Zagrebačkoga psihološkog društva i voditeljica Psihološkog centra za djecu i obitelji „Brigojedac“.