Kako preživjeti kraj školske godine i iskoristiti ljeto za najbolji mogući odmor? | Profil Klett

WEBINAR

Kako preživjeti kraj školske godine i iskoristiti ljeto za najbolji mogući odmor?

Predavač: Ljubica Uvodić Vranić Četvrtak 30. 06. 2022.17:00 WEBINAR
Ocijeni: 
2
Prosjek: 2 (4 votes)

Preživjeli ste još jedan kraj nastavne godine, no uz buru emocija koja se polako sliježe i mnoštvom poslova koje treba završiti, odmor je još daleko. Potrebno je prikupiti dodatnu snagu, ljubav i strpljenje kako bismo još jednu školsku godinu priveli dobrom kraju, na najbolji mogući način, i zbog naših učenika i zbog nas samih, jer nas jesen čeka s novim izazovima i novim temama.

 

                 Kako, unatoč umoru i stresu, preživjeti nadolazeće dane i učiniti završetak školske godine uspješnim?

                 Kako se dobro odmoriti preko ljeta – kako si pomoći da napunimo svoje baterije i spremni dočekamo početak nove školske godine?

                 Kako iskoristiti ljeto do maksimuma i pronaći nove načine odmaranja?

 

Sve ove odgovore će vam, još jednom s puno srca, podrške i osmijeha dati naša Ljubica Uvodić Vranić, uz moderiranje Nataše Gjuran.

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

avatar
Ljubica Uvodić Vranić
Ljubica Uvodić Vranić članica je Hrvatske psihološke komore, samostalna je konzultantica – komunikologinja u poduzećima, u medicini rada psihologinja, terapeutkinja i savjetnica u individualnom, obiteljskom i grupnom radu. Kreira i vodi edukativni i antistresni program za menadžere, za učitelje, liječnike, medicinske sestre i tehničare. Sudjelovala je na svih šest kongresa medicine rada Republike Hrvatske kao aktivna sudionica. U 2010. dobila je nagradu grada Zagreba – Šampion zdravlja za volonterski rad i brigu o psihičkom zdravlju kroz programe svoje Udruge Petkom u pet. U 2012. dobila je nagradu Psihološkog društva za primijenjenu psihologiju – Cvijet Marulića. Izdala je više od 10 knjiga, od kojih su mnoge i prevedene na strane jezike.