Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja | Profil Klett

WEBINAR

Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja

Predavač: Sena Puhovski Četvrtak 03. 09. 2020.17:00 WEBINAR
Ocijeni: 
4.4
Prosjek: 4.4 (10 votes)

Webinar Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja osmišljen je u dva dijela. U prvome će vam dijelu Sena Puhovski pružiti stručnu edukaciju i podršku u smislu psiholoških alata, savjeta i prilagođenih psiholoških tehnika za odrasle i djecu kako bi na najbolji način pripremili sebe i učenike za ovakav zahtjevan početak škole. U drugome će vam dijelu naša autorica Adrijana Leko predstaviti digitalne obrazovne sadržaje za korištenje u nastavi.

Autori i urednici Profil Kletta osmislili su raznolike materijale koji će vam omogućiti da svojim učenicima pružite sve potrebne informacije o tome što nas trenutno okružuje na zanimljiv, edukativan i njima primjeren način.

 

 

Budući da se prijavio izrazito veliki broj vas, odlučili smo zatvoriti prijave i ponoviti webinar u još jednom dodatnom terminu. S obzirom na ozbiljnost i važnost teme, sigurni smo da će ovaj webinar biti zanimljiv, izuzetno poučan, s mnoštvom vaših pitanja i korisnih odgovora te zato želimo svima omogućiti da pitanja postave i odgovore dobiju. O novom terminu bit ćete ubrzo obaviješteni!

 

 

avatar
Sena Puhovski
Sena Puhovski klinička je psihologinja i psihoterapeutkinja. Pri odabiru studija vodila ju je želja da bolje razumije ljude i nauči kako biti uz njih kada je teško. Kao psiholog kliničar radila je 16 godina u Poliklinici za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Svjesnost o velikoj odgovornosti koju takav posao donosi kao i raznolikosti problematike ponukala ju je na učenje raznovrsnih psihoterapijskih tehnika. Njezino ju je istraživanje i učenje psihoterapijskih metoda odvelo u, primarno, tri smjera: tretmanske i psihoterapijske tehnike specifične za rad baš s djecom, područje rada s obiteljima te specifične tretmanske intervencije usmjerene na traumatsko iskustvo, posebno u obiteljima. Sena je predsjednica Zagrebačkoga psihološkog društva i voditeljica Psihološkog centra za djecu i obitelji „Brigojedac“.