Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu? – izazovi i rješenja | Profil Klett

WEBINAR

Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu? – izazovi i rješenja

Predavač: Sena Puhovski , Adrijana Leko Utorak 08. 09. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
4.166665
Prosjek: 4.2 (6 votes)

Zbog velikog interesa svih vas, a s obzirom na ozbiljnosti i važnost teme, odlučili smo ponoviti webinar u još jednom dodatnom terminu - u utorak 8. rujna u 18 h.  

 

Webinar Kako započeti najneizvjesniju školsku godinu – izazovi i rješenja osmišljen je u dva dijela. U prvome će vam dijelu Sena Puhovski pružiti stručnu edukaciju i podršku u smislu psiholoških alata, savjeta i prilagođenih psiholoških tehnika za odrasle i djecu, koje nam mogu pomoći u zahtjevnim i stresnim okolnostima. U drugome će vam dijelu naša autorica Adrijana Leko predstaviti naš digitalni udžbenik o koronavirusu u kojem ćete pronaći sve potrebne informacije o tome što nas trenutno okružuje, osmišljene na zanimljiv, edukativan i učenicima primjeren način, kako biste pripremili sebe i svoje učenike za ovakav zahtjevan početak školske godine. 

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

Naš digitalni udžbenik o koronavirusu s velikim brojem zadataka, primjera i vježbi za prvi i drugi razred osnovne škole potražite ovdje, a za treći i četvrti ovdje.

avatar
Sena Puhovski
Sena Puhovski klinička je psihologinja i psihoterapeutkinja. Pri odabiru studija vodila ju je želja da bolje razumije ljude i nauči kako biti uz njih kada je teško. Kao psiholog kliničar radila je 16 godina u Poliklinici za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Svjesnost o velikoj odgovornosti koju takav posao donosi kao i raznolikosti problematike ponukala ju je na učenje raznovrsnih psihoterapijskih tehnika. Njezino ju je istraživanje i učenje psihoterapijskih metoda odvelo u, primarno, tri smjera: tretmanske i psihoterapijske tehnike specifične za rad baš s djecom, područje rada s obiteljima te specifične tretmanske intervencije usmjerene na traumatsko iskustvo, posebno u obiteljima. Sena je predsjednica Zagrebačkoga psihološkog društva i voditeljica Psihološkog centra za djecu i obitelji „Brigojedac“.
avatar
Adrijana Leko