Lice mog razreda – kako izraditi razrednu zastavu i predstaviti se svijetu! | Profil Klett

WEBINAR

Lice mog razreda – kako izraditi razrednu zastavu i predstaviti se svijetu!

Predavač: Iva Zeljko Četvrtak 07. 02. 2019.18:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (3 votes)

Zajedničkim radom čitavog razreda do zajedničkog identiteta! U sklopu međupredmetnog likovnog natječaja „Predstavljam se svijetu!“ izrađujemo razredne zastave kojima želimo pokrenuti priče o kulturi, povijesti, tradiciji, zavičaju, ali prvenstveno o zajedništvu i suradnji jedne razredne zajednice koja stvarajući svoj vizualni identitet, šalje pozitivnu poruku u svijet.

Provest ćemo vas kroz stvaralački proces 3.a razreda OŠ I.G.Kovačić koji je na kreativan i jedinstven način predstavio svoje vrijednosti, znanja i pravila koja usvajaju na putu školovanja prikazujući se kao jedinstvena, a opet potpuno različita skupina učenika željnih novih izazova koji im pomažu da odrastaju u sigurne i samosvjesne pojedince.

 

Obzirom na tehničke poteškoće koje smo imali tijekom webinara, snimka je još uvijek u obradi. Hvala na razumijevanju.

Iva Zeljko
Iva Zeljko, rođena u Zagrebu, 10.10. 1975. Diplomirala je 2002. na Učiteljskoj akademiji i stekla naziv učiteljice razredne nastave. Nakon diplome zaposlena je u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića u Zagrebu, gdje radi i danas kao učiteljica u produženom boravku. 2015. promovirana je u zvanje mentora. Prepoznatljiva je po pozitivnom i suradljivom odnosu sa studentima Učiteljskog fakulteta i pripravnicima pri polaganju stručnih ispita u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje. Lokalna zajednica, roditelji i djeca prepoznaju je kao kreativku koja sudjeluje u poboljšanju kvalitete života mladeži i organizaciji slobodnog vremena. Voditeljica je mnogobrojnih radionica s prigodnim temama u Gradskom kazalištu Trešnja, autorica izložbi dječjih uradaka u knjižnicama grada Zagreba. Od 2017. članica je komisije za odabir nagrade u osnovnim školama Ivan Filipović. „Rad u produženom boravku usrećuje me, ispunjava i svakodnevno testira moju kreativnost.“ Majka je četvero djece, tako da njezino veselje rada s djecom ne prestaje izlaskom iz školskog ozračja.