Matematika 8, ꝏ raznolikost sadržaja | Profil Klett

WEBINAR

Matematika 8, ꝏ raznolikost sadržaja

Predavač: Goran Stajčić, Tamara Nemeth Četvrtak 27. 05. 2021.19:00 - 20:00 WEBINAR
Ocijeni: 
4
Prosjek: 4 (1 vote)

Nove udžbenike Matematika 8 predstavit će dvoje autora, Tamara Nemeth i Goran Stajčić. Tijekom webinara upoznat ćete ciljeve koje su si autori postavili, te kako su sistematizirali odgojno obrazovne ishode po nastavnim temama. Posebno će se osvrnuti na motivacijske priče i zanimljivosti koje možete pronaći isključivo u udžbenicima Profil Kletta.

 

Udžbenički komplet sadrži i digitalne obrazovne sadržaje na platformi Izzi, radni udžbenik za pomoć pri učenju, udžbenik i radnu bilježnicu za darovite, ispite znanja te radnu bilježnicu za sustavno rješavanje domaće zadaće.

 

Pripremu učitelja za nastavu, uz široku lepezu već nabrojanih materijala, dodatno olakšavaju i priručnik za učiteljice/učitelje te mnoštvo sadržaja na Metodičkom kutku web stranice Profil Kletta.

 

Raznolikost sadržaja doista je ꝏ. Pridružite nam se!

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

avatar
Goran Stajčić
Goran Stajčić, prof., u zvanju učitelj savjetnik radi kao učitelj matematike u OŠ Jurja Habdelića u Velikoj Gorici. Suautor je tiskanih udžbenika iz matematike za osnovnu školu od 2004. godine. Osim udžbenika, suautor je nekoliko različitih izdanja ispita znanja, radnih listića, priručnika za učitelje/učiteljice i drugih metodičkih materijala za nastavu matematike. Održao je više desetaka predavanja.
avatar
Tamara Nemeth
Tamara Nemeth, prof., u zvanju učitelj savjetnik radi u OŠ Špansko Oranice u Zagrebu. Vanjska je suradnica Visokog učilišta Algebra na kolegijima vezanima za analizu socijalnih mreža diplomskog studija Podatkovna znanost i diplomskog studija Digitalni marketing te vanjska suradnica Visokog učilišta Effectus na kolegiju Analiza socijalnih mreža na diplomskome studiju Kreativnost, inovativnost i analitički menadžment. Od 2004. autorica je udžbenika za matematiku izdavačke kuće Profil Klett, od kojih su dva prevedena na mađarski i talijanski jezik. Suautorica je nekoliko priručnika za učitelje i drugih metodičkih materijala za nastavu matematike. Recenzentica je više stručnih i znanstvenih izdanja. Dobitnica je nagrade za najuspješnije odgojno obrazovne radnike 2020. godine.