Matematika - što je novo? | Profil Klett

WEBINAR

Matematika - što je novo?

Predavač: Melita Milić, Blaž Krajinović Četvrtak 17. 09. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (1 vote)

Početak školske godine uvijek je izazovan, često je to priprema za neku novu generaciju, upoznavanje s novim kolegama ili nekim novim kolektivom. Međutim, nikad početak nije bio izazovniji nego u ovoj školskoj godini koja je upravo započela. Usprkos svim nedaćama, mnogo puta smo se uvjerili da su učitelji umjetnici snalaženja, improvizacije i pronalaska najboljeg rješenja. To nam daje za pravo vjerovati da će i sada pronaći snage kako bi našoj djeci put do znanja i uspjeha bio zanimljiviji i jednostavniji.

 

Na tom putu želimo im pomoći. Uredništvo matematike pripremilo je mnoštvo novih materijala koje su prilagodili uvjetima i novonastaloj situaciji. Tijekom ovoga webinara znakovitog imena predstavit ćemo vam što je sve novo.

 

Tijek webinara:

  1. Osvrt na metodički kutak
  2. Ispiti
  3. Ispiti za učenike s poteškoćama u učenju
  4. Potpuno riješeni svi zadatci iz postojećih udžbenika
  5. Listići za učenike s poteškoćama u učenju
  6. Dodatak udžbeniku matematike za sedmi razre

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

avatar
Melita Milić
Melita Milić, prof. matematike i informatike, urednica je matematike u izdavačkoj kući Profil Klett tri godine. Dugogodišnjim iskustvom rada u školi i kontinuiranim stručnim usavršavanjem stekla je neprocjenjivo metodičko iskustvo koje uspješno primjenjuje i u osmišljavanju i stvaranju novih udžbenika matematike te brojnih drugih didaktičkih materijala. Tijekom rada u školi, spaja matematiku s informatikom, te je na mjestu ravnateljice osnovne škole u Puli, uvela i iPad u nastavu od prvog razreda osnovne škole.
avatar
Blaž Krajinović
Blaž Krajinović, dipl. ing. matematike, urednik je u izdavačkoj kući Profil Klett godinu dana. Prije mjesta urednika radio je 8 godina kao učitelj matematike u nekoliko osnovnih škola. Višestruki je sudionik državnih natjecanja iz matematike kao mentor, a vodio je svoje učenike i na juniorsku matematičku olimpijadu. Aktivni je promicatelj sustavne primjene tehnologije u nastavi tijekom mnogih projekata.