Od GIK-a preko priprema do uspješne nastave | Profil Klett

WEBINAR

Od GIK-a preko priprema do uspješne nastave

Predavač: Patricija Burazin Srijeda 14. 10. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
4.333335
Prosjek: 4.3 (3 votes)

Predvodnica digitalne tehnologije u hrvatskim školama dolazi iz Osnovne škole Blage Zadre u Vukovaru. Patricija Burazin pridružila se autorskom timu Profil Kletta te osmislila izvrsne digitalne obrazovne sadržaje. U ovom će webinaru Patricija Burazin na primjeru svojega rada u nastavi pokazati kako najlakše i najbolje s pomoću kvalitetnog planiranja, priprema te udžbenika i digitalnih sadržaja osmisliti uspješnu nastavu.

Doznajte odgovore na pitanje kako najbolje osmisliti i povezati sadržaje planiranja, poučavanja i digitalne obrazovne sadržaje na IZZI-ju za kvalitetnu i suvremenu nastavu.

 

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje

 

Tijek webinara:

  1. Pozdrav
  2. Kako uspješno i lako koristiti predložene planove, pripreme i udžbeničke sadržaje?
  3. Primjeri osmišljene i povezane nastave tijekom listopada
  4. Primjer praćenja učeničkog rada u IZZI razredu
  5. Završna riječ
avatar
Patricija Burazin
Patricija Burazin učiteljica je razredne nastave. Aktivna, kreativna, inspirativna, prepuna ideja za svakodnevnu nastavu i najbolji promicatelj rada u kojem se kombinira tiskani udžbenik s digitalnim obrazovnim sadržajima. Pregršt projekata, učiteljsko napredovanje, učeničko zadrugarstvo samo su neki od njezinih područja interesa. Autorica ispita znanja Pogled u svijet te digitalnih obrazovnih sadržaja na platformi IZZI pokazuje najbolji spoj vedrine, stručnosti, motivacijskih vještina, privatnih i poslovnih uspjeha.