Sagorijevanje na poslu - Burnout | Profil Klett

WEBINAR

Sagorijevanje na poslu - Burnout

Predavač: Sena Puhovski Petak 08. 05. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (1 vote)

Tema koju i sami s nestrpljenjem očekujemo je sagorijevanje na poslu (eng. burnout). Koji su znakovi sagorijevanja i hoćete li ih u ovoj posebnoj situaciji prepoznati i kod sebe - provjerite na trećem po redu webinaru naše ugledne kliničke psihologinja i psihoterapeutkinje

Sene Puhovski.

Sagorijevanje označava sindrom emocionalne iscrpljenosti, depersonalizacije i smanjenja osobnog postignuća koji nastaje kao odgovor na dugotrajni kronični stres na radnom mjestu. Njegov nastanak se povezuje uz situacije kada postoji nesklad između zahtjeva okoline, naših očekivanja da ćemo tim zahtjevima udovoljiti i naših realnih mogućnosti da im udovoljimo.

Dobra je stvar da bez obzira u kojoj ste se fazi prepoznali, postoje načini kako se nositi sa sagorijevanjem i kako se oporaviti. Sena Puhovski raspolaže mnogim psihološkim alatima koje će već ovog petka podijeliti s vama. Stoga želite li naučiti kako pronaći ravnotežu između privatnog i poslovnog života, postaviti granice i zavladati svojim životom, prijavite se na vrijeme. Čekamo vas i sami prilično zainteresirani i načeti. Vidimo se!

 

Snimku webinara pogledajte ovdje.

 

avatar
Sena Puhovski
Sena Puhovski klinička je psihologinja i psihoterapeutkinja. Pri odabiru studija vodila ju je želja da bolje razumije ljude i nauči kako biti uz njih kada je teško. Kao psiholog kliničar radila je 16 godina u Poliklinici za zaštitu djece i mladih grada Zagreba. Svjesnost o velikoj odgovornosti koju takav posao donosi kao i raznolikosti problematike ponukala ju je na učenje raznovrsnih psihoterapijskih tehnika. Njezino ju je istraživanje i učenje psihoterapijskih metoda odvelo u, primarno, tri smjera: tretmanske i psihoterapijske tehnike specifične za rad baš s djecom, područje rada s obiteljima te specifične tretmanske intervencije usmjerene na traumatsko iskustvo, posebno u obiteljima. Sena je predsjednica Zagrebačkoga psihološkog društva i voditeljica Psihološkog centra za djecu i obitelji „Brigojedac“.