TeachMeet: Od eTwinninga do nastave na daljinu | Profil Klett

WEBINAR

TeachMeet: Od eTwinninga do nastave na daljinu

Predavač: Alma Šuto, Natalija Moškatelo, Daniela Usmiani, Tomislav Pavlović, Alenka Miljević Četvrtak 02. 04. 2020.18:00 - 19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (3 votes)

Hvala na sudjelovanju, snimku webinara možete pogledati na poveznici.
 

Odgojno-obrazovnim djelatnicima u Hrvatskoj već je godinama dostupna eTwinning platforma na kojoj se odgajatelji, učitelji i nastavnici povezuju s kolegama diljem Europe u svrhu povezivanja i pokretanja međunarodnih projekata u nastavi.

Korisnici platforme vješto barataju web alatima pa su mnogi eTwinneri u svojim školama trenutno velika podrška kolegicama i kolegama u organizaciji nastave na daljinu. Stoga smo neke od njih s bogatim iskustvom rada u online okruženju odlučili okupiti na webinaru u formatu TeachMeeta. Na webinaru će biti prikazani web alati, ali i konkretne aktivnosti koje se s učenicima mogu provoditi u virtualnim učionicama.
 

Ono što trenutno zanima sve uključene u nastavu na daljinu je vrednovanje pa nas na kraju očekuju i korisne ideje na tu vrlo aktualnu temu.

TeachMeet moderira Alenka Miljević.

 

avatar
Alma Šuto
Alma Šuto učiteljica je savjetnica informatike i tehničke kulture iz OŠ Zmijavci, sudionica mnogih međunarodnih projekata i inicijativa za razmjenu znanja i iskustava uključujući eTwinning projekte te je koordinatorica Erasmus+ KA1 i KA2 projekata u svojoj školi, a članica je i korisničke skupine Europeana DSI-4.
avatar
Natalija Moškatelo
Natalija Moškatelo profesorica je engleskog jezika i geografije te koordinatorica Erasmus+ projekata u Srednjoj školi Hvar. Srednja škola Hvar je Erasmus+ ambasador i eTwinning škola. Proveli su 7 Erasmus+ projekata čiji je sastavni dio uvijek bio i eTwinning preko kojeg su u trenutnom projektu proveli 6 međunarodnih debata.
avatar
Daniela Usmiani
Daniela Usmiani profesorica je matematike i informatike u Srednjoj školi Bedekovčina s dugogodišnjim iskustvom u radu na EU projektima. Do sad je koordinirala dva, a trenutno koordinira jedan KA1 i dva KA2 Erasmus+ projekta. Dugi niz godina edukatorica je u primjeni IKT tehnologije u okviru projekata e-škole te u okviru rada kao eTwinning ambasadorica u RH.
avatar
Tomislav Pavlović
Tomislav Pavlović učitelj je savjetnik, donedavno je predavao engleski jezik u OŠ Ludina gdje je sada ravnatelj. eTwinning i Erasmus+ ambasador, a iskustvo u osmišljavanju i implementaciji nastavnog procesa u online okruženju stekao je na ELA akademiji u organizaciji Carneta.
avatar
Alenka Miljević
Alenka Miljević učiteljica je mentorica engleskog i njemačkog jezika. Radi u OŠ braće Radića, Bračević, a vanjska je suradnica kao eTwinning ambasadorica AMPEU. Suautorica je digitalnog udžbenika Hello, World! za šesti razred te digitalnih obrazovnih sadržaja objavljenih na edutoriju. Nove tehnologije i rad u maloj školi udaljenoj od gradskih središta kombinacija je koja ju je inspirirala na pokretanje međunarodnih projekata i suradnju sa školama diljem Europe.