TRAGAČI i NINA I TINO uvijek uz Vas! | Profil Klett

WEBINAR

TRAGAČI i NINA I TINO uvijek uz Vas!

Predavač: Gordana Ivančić, Maja Križman Roškar Srijeda 13. 05. 2020.12:30 - 13:30 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (3 votes)

Nakon predstavljanja udžbenika TRAGAČA i NINA I TINO želimo Vam zahvaliti na podršci i pozitivnim komentarima koji pristižu sa svih strana. Kako bismo još jednom potvrdili da imamo SVE, pokazat ćemo Vam bogatstvo materijala koje ste Vi, učitelji pripremili, a koji su danas, u vrijeme škole na daljinu siguran oslonac za učitelje, učenike i roditelje.

Zakoračite s Profil Klettom sigurno i opušteno u novu školsku godinu.

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

avatar
Gordana Ivančić
Gordana Ivančić, mag. prim. educ. učiteljica je razredne nastave. Nakon dugogodišnjeg rada u školi i niza stručnih usavršavanja, odlučila je pomoći učiteljima, učenicima i roditeljima i na drugi način. Danas s veseljem, srčanošću, te učiteljskom i ljudskom toplinom uređuje udžbenike Tragača, dodatne materijale i stručne knjige. Sve radi zato jer vjeruje da učenici, učitelji i roditelji zaslužuju najbolje.
avatar
Maja Križman Roškar
Maja Križman Roškar učiteljica je razredne nastave. Autorica je i urednica udžbeničkog kompleta Nina i Tino te mnogih dodatnih obrazovnih materijala. Svoj je primarni poziv odabrala još u prvom razredu osnovne škole i nije požalila. Tijekom gotovo tridesetogodišnjeg iskustva radila je u Osnovnoj školi Horvati i Osnovnoj školi Cvjetno naselje. Posebno ističe svoj profesionalni razvoj u području ranog i predškolskog odgoja koji joj je otvorio potpuno nove i drukčije spoznaje koje koristi u oblikovanju odgojno-obrazovnog procesa.