Vrednovanje i ocjenjivanje u nastavi hrvatskoga jezika | Profil Klett

WEBINAR

Vrednovanje i ocjenjivanje u nastavi hrvatskoga jezika

Predavač: Diana Greblički-Miculinić , Dejana Tavas Srijeda 22. 04. 2020.16:30 - 17:30 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (2 votes)

Još je jedan novi izazov u nastavi na daljinu pred nama – VREDNOVANJE I OCJENJIVANJE uz poseban osvrt na oblikovanje zahtjevnijih zadataka.

Za vas smo pripremili digitalne materijale za vrednovanje i ocjenjivanje:

  • aktivnosti i sudjelovanja u radu 
  • izvršavanja složenijega rada/zadatka.

Tijekom webinara predstavit ćemo i podijeliti materijale za vrednovanje i ocjenjivanje.

Odgovorit ćemo na pitanja u vezi s provođenjem vrednovanja i ocjenjivanja te nastavom na daljinu.

avatar
Diana Greblički-Miculinić
Diana Greblički-Miculinić, učitelj savjetnik, predaje hrvatski jezik u OŠ Špansko Oranice u Zagrebu. Urednica je i suautorica udžbeničkih kompleta za hrvatski jezik, s odobrenjem MZO-a, Petica, Šestica i Sedmica. Bila je aktivna sudionica CKR-a, jezično-komunikacijsko područje i hrvatski jezik, te mentorica u projektu Škola za život. Dobitnica je nagrade za najbolje učitelje u 2019. godini.
avatar
Dejana Tavas
Dejana Tavas, sveučilišna specijalistica obrazovnih znanosti, učitelj savjetnik, predaje hrvatski jezik u OŠ Vladimira Nazora u Rovinju. Suautorica je čitanki za hrvatski jezik, s odobrenjem MZO-a, Šestica i Sedmica. Dugogodišnja je voditeljica ŽSV učitelja hrvatskoga jezika u Istarskoj županiji. Održala je tridesetak predavanja na županijskoj i državnoj razini, objavila desetak članaka i aktivno sudjeluje na državnim, regionalnim i međunarodnim seminarima poučavanja o holokaustu.