WEBINAR: Suradničko učenje uz Padlet i Coggle | Profil Klett

WEBINAR

WEBINAR: Suradničko učenje uz Padlet i Coggle

Predavač: Nataša Ljubić Klemše Četvrtak 30. 11. 2017.19:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (8 votes)

Suradnja i suradničko učenje olakšavaju realizaciju obrazovnih i odgojnih ishoda čineći učenje uspješnijim, a podučavanje zanimljivijim i jednostavnijim. Istovremeno omogućavaju učinkovitije stjecanje kompetencija jer uključuju upotrebu informacijsko-komunikacijske tehnologije koja po definiciji podržava suradnju.

Sudionici webinara naučit će kako u nastavnom radu koristiti suradničke alate Padlet i Coggle te dobiti niz primjera kada i na koji ih način integrirati u nastavu. Padlet je poput digitalnog lista papira, odnosno platna koje omogućuje suradnju i olakšava realizaciju projekata. Jednostavan je za dijeljenje među korisnicima i dostupan je kao aplikacija. Coogle je interaktivni web alat koji omogućava suradničko stvaranje umnih mapa, komunikaciju u stvarnom vremenu te jednostavno dijeljenje između korisnika.

Tijekom webinara sudionici će biti u mogućnosti razmijeniti svoja iskustva s ostalima kolegicama i kolegama.

Webinar je namijenjen svim zainteresiranima za upotrebu digitalnih alata u nastavi.

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje...

Nataša Ljubić Klemše
mr. Nataša Ljubić Klemše, učiteljica savjetnica i eTwinning ambasadorica. Članica Stručne radne skupine za međupredmetnu uporabu informacijsko-komunikacijske tehnologije. Voditeljica online tečaja i webinara. Predavačica na brojnim međunarodnim i nacionalnim konferencijama, predavanjima, skupovima. Urednica časopisa za odgoj i obrazovanje „Bjelovarski učitelj“. Dobitnica dvaju priznanja Grada Bjelovara, nacionalnih priznanja i brojnih nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu.
Dokumenti: