Webinar: Urednice predstavljaju nove udžbenike razredne nastave | Profil Klett

WEBINAR

Webinar: Urednice predstavljaju nove udžbenike razredne nastave

Predavač: Gordana Ivančić, Maja Križman Roškar Srijeda 29. 04. 2020.17:30 - 18:30 WEBINAR
Ocijeni: 
3.666665
Prosjek: 3.7 (9 votes)

Zajedno s našim urednicama razredne nastave, Gordanom Ivančić i Majom Križman Roškar, prolistajte udžbenike s kojima ćete se vi i vaši učenici družiti u sljedećoj školskoj godini.

Uz konkretne primjere doznajte što naše udžbenike čini posebnim, zanimljivim i izazovnim te kako se uz njih povezuje mnoštvo dodatnih i korisnih materijala koji učenje čine lakim.

Urednice će vam pokazati posebnosti udžbenika, istaknut će njihov pomno odabran sadržaj, dinamične aktivnosti i zanimljiva vizualna rješenja.

 Slijedite tragove Tragača i zavrtite krug cjelovitog učenja s Ninom i Tinom.

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje...

avatar
Gordana Ivančić
Gordana Ivančić, mag. prim. educ. učiteljica je razredne nastave. Nakon dugogodišnjeg rada u školi i niza stručnih usavršavanja, odlučila je pomoći učiteljima, učenicima i roditeljima i na drugi način. Danas s veseljem, srčanošću, te učiteljskom i ljudskom toplinom uređuje udžbenike Tragača, dodatne materijale i stručne knjige. Sve radi zato jer vjeruje da učenici, učitelji i roditelji zaslužuju najbolje.
avatar
Maja Križman Roškar
Maja Križman Roškar učiteljica je razredne nastave. Autorica je i urednica udžbeničkog kompleta Nina i Tino te mnogih dodatnih obrazovnih materijala. Svoj je primarni poziv odabrala još u prvom razredu osnovne škole i nije požalila. Tijekom gotovo tridesetogodišnjeg iskustva radila je u Osnovnoj školi Horvati i Osnovnoj školi Cvjetno naselje. Posebno ističe svoj profesionalni razvoj u području ranog i predškolskog odgoja koji joj je otvorio potpuno nove i drukčije spoznaje koje koristi u oblikovanju odgojno-obrazovnog procesa.