ZAKORAČITE U NOVU ŠKOLSKU GODINU UZ RAZREDNU NASTAVU PROFIL KLETTA | Profil Klett

WEBINAR

ZAKORAČITE U NOVU ŠKOLSKU GODINU UZ RAZREDNU NASTAVU PROFIL KLETTA

Predavač: Gordana Ivančić, mag. prim. educ., Maja Križman Roškar Srijeda 14. 09. 2022.18:00 WEBINAR
Ocijeni: 
5
Prosjek: 5 (1 vote)

Početak školske godine prepun je izazova.

Zajedno ćemo se podsjetiti što su sve Tragači pripremili kako bi početak, ali i cijela školska godina prošla lako i jednostavno. Tijekom webinara doznat ćete: kako olakšati rad s pripremljenim administrativnim materijalima; što vam sve stoji na raspolaganju od dodatnih stručnih i metodički oblikovanih materijala; na kojem mjestu možete lako pristupiti svim materijalima, a rado ćemo odgovoriti i na vaša pitanja.

U drugom dijelu webinara doznat ćete što su novoga Nina i Tino pripremili za vas, kako izgledaju novi materijali koji će vam biti kvalitetna podrška te upoznati s njihovim funkcionalnostima u svakodnevnom radu s učenicima.

 

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.

avatar
Gordana Ivančić, mag. prim. educ.
učiteljica je razredne nastave. Nakon dugogodišnjeg rada u školi i niza stručnih usavršavanja, odlučila je pomoći učiteljima, učenicima i roditeljima i na drugi način. Danas s veseljem, srčanošću, te učiteljskom i ljudskom toplinom uređuje udžbenike Tragača, dodatne materijale i stručne knjige. Sve radi zato jer vjeruje da učenici, učitelji i roditelji zaslužuju najbolje.
avatar
Maja Križman Roškar
učiteljica je razredne nastave s dugogodišnjim iskustvom rada u školi, a posebno s učenicima kojima je potrebna pomoć i podrška te individualizacija pristupa poučavanju. Autorica je i urednica niza obrazovnih materijala i stručnih naslova za predškolski i osnovnoškolski uzrast, strastvena istraživačica odgojno-obrazovne literature, prakse i sustava odgoja i obrazovanja, a kao urednica i autorica udžbenika Nina i Tino svakodnevno radi na promicanju vrijednosti i važnosti učiteljskog poziva.