Trag u priči 3 - radni udžbenik 1. svezak

Na sigurnom tragu prethodnih udžbenika, uspješan autorski tim napisao je udžbenik Trag u priči 3 u dva sveska. Ovaj udžbenik omogućuje učenicima učenje na temelju prethodno usvojenih spoznaja, stečenih vještina i razvijenih sposobnosti. Raznovrsni tekstovi, tople priče, nježne pjesme, životne fotografije i mudro osmišljeni zadatci veselje su svakom učeniku i učitelju. Ovo je jedini udžbenik odobren bez dorade!

Prolistaj

Trag u priči 3 - radni udžbenik 2.svezak

Radni udžbenik podijeljen je u dva sveska za laku torbu i zdrava leđa.

Prolistaj

Trag u u priči 3 - metodički priručnik

Ovo je jedini priručnik koji se može zvati metodičkim jer su ga pisale metodičarke i učiteljice u zajedništvu i skladu. Kreativne ideje, raznovrsni zadatci, jednostavnost korištenja, sveobuhvatnost sadržaja, a prije svega preglednost, odlike su ovog metodičkog priručnika.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Hrvatski je jezik bogat pjesmama i pričama. One su obogatile digitalne obrazovne sadržaje za treći razred. U dinamičnom okruženju digitalnih mogućnosti osigurali smo brojne audio zapise, video prikaze te pjesme i priče s pomoću kojih se sadržaji hrvatskoga jezika lakše razumiju i uče. Učenici vole naše igre pamćenja, osmosmjerke, slagalice i kvizove, a mi smo ih osmislili lako dostupnima i korisnima na nastavi i kod kuće.

Prolistaj
GIK - Trag u priči 3
Preuzmi
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Lektirni priručnik
Prolistaj
Ispiti znanja
Prolistaj
Zvučna čitanka
Idi
Tematsko planiranje GIK 3
Uskoro...
Rješenja ispita znanja
Prolistaj
Priručnik za produženi boravak
Više...

Priroda i društvo 3

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.