Super matematika za prave tragače 3 - 1. svezak

Motivacije koje su poticaj za učenje koje doprinosi rješavanju životnih problema, razvijanje matematičkih kompetencija i vještina samo su neke posebnosti koje će učenici otkriti u ovom udžbeniku. Svaki učenik može biti uspješan jer su zadatci raspoređeni prema razinama. Osmišljena domaća zadaća olakšava planiranje nastave učiteljima, a roditeljima omogućuje sustavno praćenje svoje djece.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 3 - 2. svezak

Radni udžbenik matematike za treći razred podijeljen je u dva sveska radi lakše torbe i zdravih leđa.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 3 - Priručnik

Ovaj je priručnik osmišljen kao detaljan suputnik u osmišljavanju svakog nastavnog sata. Mnoštvo ideja, ali i dodatnih nastavnih listića za učenike čine ovaj priručnik jedinstvenim. Sadržaj priručnika velika je pomoć, ali i podrška svim učiteljima.

Prolistaj

Super matematika za prave tragače 3 - Zbirka

Zbirka zadataka prirodni je nastavak radnog udžbenika. Ona ima zanimljive i poticajne zadatke kojima se razvijaju matematičke vještine, potiče se uspješnost procjenjivanja, a raznolikost zadataka omogućuje uspješnost matematičkih operacija.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Uz IZZI digitalne obrazovne sadržaje pisano množenje i dijeljenje prava je igra! Matematički su sadržaji osmišljeni na učenicima blizak način uvažavajući načelo postupnosti. Uz video materijale učenici će lakše razumijeti sadržaje, a s pomoću mnogih interaktivnih kvizova s užitkom će ponavljati naučeno!

Prolistaj
GIK - Super matematika za prave tragače 3
Preuzmi
Tematsko planiranje GIK 3
Uskoro...
Brojevna crta
Preuzmi
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješanja ispita znanja
Prolistaj
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Priručnik za produženi boravak
Prolistaj

Priroda i društvo 3

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.