Pogled u svijet 3 - Tragom prirode i društva - 1. svezak

Pogled u svijet 3 raste s vašim učenicima! U trećem razredu pripremili smo vam radni udžbenik u dva sveska koji obiluje mnoštvom zadataka te je dovoljan za učenje i uvježbavanje sadržaja. Radni udžbenik osmišljen je na način da obuhvaća sve potrebne sadržaje te obuhvaća sadržaje za ostvarivanje svih traženih ishoda.

Prolistaj

Pogled u svijet 3 - Tragom prirode i društva - 2. svezak

Pogled u svijet r - Tragom prirode i društva, udžbenik je u dva sveska, za lakšu torbu i zdrava leđa.

Prolistaj

Pogled u svijet 3 - priručnik

Priručnik obiluje idejama za kreativnu nastvu i rješenjima koja će potaknuti učenike na razmišljanje i usredotočenost. Svaki je nastavni sat pomno osmišljen i bit će vam najbolja podrška u radu.

Prolistaj

IZZI digitalni obrazovni sadržaji

Kako pokazati zavičaje iz pričje perspektive, ljudske organe ili rad elektrane na najbolji način? Uz IZZI digitalne obrazovne sadržaje Pogled u svijet 3. Zanimljivi, pomno osmišljeni te bliski učenicima, naši su digitalni obrazovni sadržaji najbolji izbor. O tome svjedoče i mnoge učiteljice, učitelji, učenici i roditelji koji su se njima koristili tijekom ove nastavne godine. Uvjerite se i vi!

Prolistaj
GIK - Pogled u svijet 3
Preuzmi
Pripreme za nastavu
Preuzmi
Tematsko planiranje GIK 3
Uskoro...
Ispiti znanja
Prolistaj
Rješenja ispita znanja
Uskoro...
Priručnik za produženi boravak
Prolistaj

Priroda i društvo 3

(Inter)aktivna radna bilježnica svakom učeniku omogućuje aktivno učenje. Odobrila AZOO!
Istraži

Učitelji

Zašto Tragači? Zato što su kreativni, točni, sveobuhvatni i metodički utemeljeni. Tiskane radne udžbenike prate i digitalni obrazovni sadržaji koje ćete koristiti lako i jednostavno. Udžbenički kompleti serije Tragači pružaju podršku izvrsnim tiskanim priručnicima i pripremama uz koje ćete lakše osmisliti nastavu. Uz ove udžbenike očekuju vas i ispiti, zbirke zadataka i brojni materijali koje ćete lako uklopiti u nastavne sate.

Učenici

Učenici uživaju u našim udžbenicima. Oni su suvremeni i grafički primjereni djeci. Tiskane udžbenike prate jedini pravi digitalni obrazovni sadržaji u Hrvatskoj. U njima se učenici zabavljaju – pjevaju, slušaju, gledaju, rješavaju kvizove i igraju igre. Uz njih učenici uče brže i lakše.

Roditelji

Želite li da vaša djeca uče iz najboljih udžbenika? Onda su Tragači najbolji izbor za vas i za vašu djecu. Naši su udžbenici suvremeni sadržajem. Obiluju fotografijama koje pomažu učenicima u razumijevanju i učenju. Uz to, udžbenike prate digitalni obrazovni sadržaji koje možete koristiti na najsigurniji način. Uz naše će udžbenike vaša djeca učiti brže, lakše i sigurnije.