I Ljevak postaje IZZI! | Profil Klett

21. rujan 2020.

I Ljevak postaje IZZI!

avatar
Autor: Rutva Primorac

Od ove nastavne godine i Naklada Ljevak svojim će korisnicima omogućiti pristup svojim digitalnim sadržajima preko najbolje hrvatske aplikacije za izradu i distribuciju digitalnih obrazovnih sadržaja – IZZI (interaktivno, zanimljivo, zabavno, inkluzivno). Iznimno smo sretni jer je Naklada Ljevak prepoznala vrhunsku kvalitetu i odlučila se za pravi hrvatski proizvod, a ne uvozna rješenja.

 

„S obzirom na interes različitih kompanija koje su već pokrenule suradnju s Profil Klettom, vjerujemo da će se u budućnosti na IZZI polici naći i digitalni sadržaji različitih obrazovnih institucija, poput strukovnih škola, fakulteta i škola stranih jezika. Otvorenih ruku želimo dobrodošlicu svima koji žele koristiti naš alat za izradu i distribuciju suvremenih multimedijskih sadržaja za obrazovanje“, istaknula je Mirta Ambruš Maršić, direktorica Odjela za edukacijske tehnologije.

 

„Na polici IZZI aplikacije već su dostupna izdanja Naklade Ljevak i to otključavanjem pomoću koda za pojedini digitalni sadržaj, a nastavnici koji koriste digitalne sadržaje Naklade Ljevak mogu se obratiti na podrska@naklada-ljevak.hr kako bi dobili tehničku podršku kod registracije i prijave“, poručuju iz Naklade Ljevak ističući veliko zadovoljstvo suradnjom s Profil Klettom.

 

Aplikacija IZZI dostupna je svima koji žele razvijati, unaprjeđivati i distribuirati svoja digitalna izdanja izvrsnim i user friendly rješenjima. Kolege iz Naklade Ljevak jesu prvi, ali neće biti i jedini, a preglednost će dodatno biti olakšana i dodavanjem filtera pomoću kojih će korisnik moći prikazati izdanja po nakladniku, a ne samo po predmetu ili razredu kao što je to sada.

Vjerujemo da će s ovako zanimljivim suradnjama i projektima, hrvatsko virtualno obrazovno nebo biti sve zanimljivije i sadržajnije. Mi iz Profil Kletta ponovo smo se odlučili za odmak od konzervativne uloge izdavačke kuće i svoje smo djelovanje proširili prema ulozi softverske kompanije koja za cijelo tržište nudi inovativna rješenja u skladu s najboljim interesom javnosti.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Novo na IZZI-ju: bodovanje učenja

Na digitalnoj obrazovnoj platformi IZZI do sada ste svoju uspješnost mogli pratiti kroz postotak riješenosti zadataka, a od sada i putem količine bodova koje ste osvojili. Svaki interaktivni zadatak donosi različitu količinu bodova, ovisno o njegovoj težini. Ponovnim rješavanjem se može sakupiti više bodova, a netočni odgovori donose negativne bodove. Pozivamo vas da sakupite što veći broj bodova i možda ti, tvoj razred ili tvoja škola, uđete na top listu najaktivnijih IZZI korisnika. 

IZZI u školu: znanje vas prati na svakom koraku

Učenje je staro koliko i svijet, no potraga za znanjem zauvijek je mlada. U ljudskoj je prirodi biti sakupljač, čitava nam povijest svjedoči o tome: kroz stoljeća i stoljeća, neumorno tragamo za novim spoznajama i uživamo u tome kao pravi pustolovi. Zajedno s nama, raste čitav svijet. Učenje se razvija i mijenja oblike, dok znanje ostaje temeljna vrijednost: nešto čemu težimo, i zato nam je IZZI.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja