S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020. | Profil Klett

12. svibanj 2020.

S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020.

avatar
Autor: Marija Šimoković Sikavica

Priključite se na Profil Klett!

 

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji,

 

s velikim zadovoljstvom i ponosom predstavljamo vam digitalni katalog udžbeničkih serija i ostalih nastavnih materijala i noviteta za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

 

Nova generacija udžbenika, potpuno usklađena sa zahtjevima predmetnih kurikuluma, kvalitetan je temelj znanja te interaktivne, zanimljive, zabavne i inkluzivne nastave namijenjene novoj generaciji učenika, a pomno je izrađena i obogaćena dodatnim materijalima za vas učitelje – nositelje hrvatskoga obrazovanja te kompetentne kreatore i moderatore nastavnoga procesa.

 

Poseban je naglasak stavljen na preglednost i jasnoću sadržaja te primjerenost vremenu u kojemu živimo, uključujući učenikovu svakodnevicu i međupredmetne teme.

 

IZZI digitalni obrazovni sadržaji komplementarno obogaćuju sadržaje tiskanoga udžbenika prednostima novoga medija koji inovativno objedinjuje riječ, sliku, audio i videozapis s interaktivnim zadatcima i objektima, a unose zabavu i zanimljivost u nastavu. IZZI je dostupan svim učiteljima, učenicima i roditeljima, a njegovi sadržaji i višestruke mogućnosti korištenja prilagođeni su različitim potrebama učenika (inkluzivnost).

 

U stvaranju udžbeničkih serija slijedili smo svoju misiju da svakome učitelju pružimo kvalitetne edukativne materijale, prije svega praktične i inovativne u nastavi, a pritom u priručniku osiguramo i pouzdanu podršku u radu -  godišnje izvedbene kurikulume, tematska planiranja, prijedloge priprema i prezentacija za svaki nastavni sat, dodatne nastavne listiće za učenike, radni materijal za pomoć učenicima pri učenju, prijedloge za vrednovanje i samovrednovanje, ispite znanja i rješenja zadataka.

 

Sve su udžbeničke serije, ovisno o predmetu i razredu, obogaćene dodatnim nastavnim materijalima: radnim bilježnicama, zbirkama zadataka, radnim bilježnicama za pomoć učenicima u učenju i ponavljanju, priborom za projektnu nastavu te ostalim dodatnim materijalima.

 

Da biste sigurno ulazili u svoje prave i virtualne razrede, osiguravamo za vas i aktualne, stručne teme u webinarima, zanimljive i zabavne sadržaje u emisijama te kreativne i kvalitetne članke s dodatnim idejama i materijalima za nastavu na našemu mrežnom portalu te FB stranici i FB grupama.

 

Pratit ćemo vas i podržavati i ove školske godine u kreiranju kvalitetnoga obrazovnog procesa u kojemu se, baš kao i vi, zalažemo za interakciju – suradnju, povezanost i dijalog; zanimljivost – zajedno rješavajući probleme, razvijajući se i rastući; zabavu kojom stvaramo, kreiramo i motiviramo, te inkluziju kojom uvažavamo, uključujemo i povezujemo naše različite potrebe i interese.

 

Pregledajte katalog za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

Pogledajte kratke filmove i odaberite tonove svojega predmeta, harmoniju koju stvaraju sadržaji udžbeničkih serija pa neka energija i zadovoljstvo prostruje vašim nastavnim satima!

Priključite se na Profil Klett!

 

 

Zahvalni smo svoj djeci koja su sudjelovala u realizaciji filmova za katalog priključivši se na naše nove udžbenike. Oni su vrlo ozbiljno i predano prolistali sve udžbeničke komplete i dali nam pozitivno mišljenje. Uhvatili su ritam pojedinog predmeta i uživali u novim spoznajama!

 

Tonka obožava Ninu i Tina

Udžbenici 2020 - Nina i Tino kolekcija

Šime je otkrio Tragače,a upoznao je i Ronnieja!

Udžbenici 2020 - Tragači

Udžbenici 2020 - New Building Blocks

Nora se priključila na Vremeplov i Glazbeni krug.

Udžbenici 2020 - Vremeplov

Udžbenici 2020 - Glazbeni krug

Toma Opaža i oblikuje, a priključio se i na Hrvatski.

Udžbenici 2020 - Hrvatski jezik

Udžbenici 2020 - Opažam, oblikujem

Ema je otputovala u Njemačku, ali i popravila svoj bicikl uz Tehnički.

Udžbenici 2020 - Maximal

Udžbenici 2020 - Tehnička kultura

Marija se priključila na Matematiku, a pozdravila je svijet:Hello, World!

Udžbenici 2020 - Matematika

Udžbenici 2020 - Hello, World!

Jere obožava Informatiku, ali proučava i Prirodu i Biologiju.

Udžbenici 2020 - Priroda i Biologija

Udžbenici 2020 - Informatika 

Lucija se priključila na Kemiju, a zaplesala je i u ritmu Fizike

Udžbenici 2020 - Kemija

Udžbenici 2020 - Fizika

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Micro:bitno promatranje pčela i oprašivanja

Mnogo je biljaka prilagođeno oprašivanju uz pomoć kukaca. Postoje razni kukci koji oprašuju cvjetove ali ekonomski najvažnije su pčele jer proizvode med koji je vrijedan prehrambeni proizvod. No od kudikamo je veće važnosti broj kultiviranih i drugih biljaka koje ovise o pčelinjem oprašivanju.

 

Trenutačno opada broj pčela dok su neke vrste bumbara izumrle. Za to opadanje postoji nekoliko razloga, uključujući gubitak staništa, bolest ili nestručnu primjenu pesticida.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja