S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020. | Profil Klett

12. svibanj 2020.

S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020.

avatar
Autor: Marija Šimoković Sikavica

Priključite se na Profil Klett!

 

Poštovane učiteljice i poštovani učitelji,

 

s velikim zadovoljstvom i ponosom predstavljamo vam digitalni katalog udžbeničkih serija i ostalih nastavnih materijala i noviteta za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

 

Nova generacija udžbenika, potpuno usklađena sa zahtjevima predmetnih kurikuluma, kvalitetan je temelj znanja te interaktivne, zanimljive, zabavne i inkluzivne nastave namijenjene novoj generaciji učenika, a pomno je izrađena i obogaćena dodatnim materijalima za vas učitelje – nositelje hrvatskoga obrazovanja te kompetentne kreatore i moderatore nastavnoga procesa.

 

Poseban je naglasak stavljen na preglednost i jasnoću sadržaja te primjerenost vremenu u kojemu živimo, uključujući učenikovu svakodnevicu i međupredmetne teme.

 

IZZI digitalni obrazovni sadržaji komplementarno obogaćuju sadržaje tiskanoga udžbenika prednostima novoga medija koji inovativno objedinjuje riječ, sliku, audio i videozapis s interaktivnim zadatcima i objektima, a unose zabavu i zanimljivost u nastavu. IZZI je dostupan svim učiteljima, učenicima i roditeljima, a njegovi sadržaji i višestruke mogućnosti korištenja prilagođeni su različitim potrebama učenika (inkluzivnost).

 

U stvaranju udžbeničkih serija slijedili smo svoju misiju da svakome učitelju pružimo kvalitetne edukativne materijale, prije svega praktične i inovativne u nastavi, a pritom u priručniku osiguramo i pouzdanu podršku u radu -  godišnje izvedbene kurikulume, tematska planiranja, prijedloge priprema i prezentacija za svaki nastavni sat, dodatne nastavne listiće za učenike, radni materijal za pomoć učenicima pri učenju, prijedloge za vrednovanje i samovrednovanje, ispite znanja i rješenja zadataka.

 

Sve su udžbeničke serije, ovisno o predmetu i razredu, obogaćene dodatnim nastavnim materijalima: radnim bilježnicama, zbirkama zadataka, radnim bilježnicama za pomoć učenicima u učenju i ponavljanju, priborom za projektnu nastavu te ostalim dodatnim materijalima.

 

Da biste sigurno ulazili u svoje prave i virtualne razrede, osiguravamo za vas i aktualne, stručne teme u webinarima, zanimljive i zabavne sadržaje u emisijama te kreativne i kvalitetne članke s dodatnim idejama i materijalima za nastavu na našemu mrežnom portalu te FB stranici i FB grupama.

 

Pratit ćemo vas i podržavati i ove školske godine u kreiranju kvalitetnoga obrazovnog procesa u kojemu se, baš kao i vi, zalažemo za interakciju – suradnju, povezanost i dijalog; zanimljivost – zajedno rješavajući probleme, razvijajući se i rastući; zabavu kojom stvaramo, kreiramo i motiviramo, te inkluziju kojom uvažavamo, uključujemo i povezujemo naše različite potrebe i interese.

 

Pregledajte katalog za razrednu nastavu, predmetnu nastavu i srednju školu.

Pogledajte kratke filmove i odaberite tonove svojega predmeta, harmoniju koju stvaraju sadržaji udžbeničkih serija pa neka energija i zadovoljstvo prostruje vašim nastavnim satima!

Priključite se na Profil Klett!

 

 

Zahvalni smo svoj djeci koja su sudjelovala u realizaciji filmova za katalog priključivši se na naše nove udžbenike. Oni su vrlo ozbiljno i predano prolistali sve udžbeničke komplete i dali nam pozitivno mišljenje. Uhvatili su ritam pojedinog predmeta i uživali u novim spoznajama!

 

Tonka obožava Ninu i Tina

Udžbenici 2020 - Nina i Tino kolekcija

Šime je otkrio Tragače,a upoznao je i Ronnieja!

Udžbenici 2020 - Tragači

Udžbenici 2020 - New Building Blocks

Nora se priključila na Vremeplov i Glazbeni krug.

Udžbenici 2020 - Vremeplov

Udžbenici 2020 - Glazbeni krug

Toma Opaža i oblikuje, a priključio se i na Hrvatski.

Udžbenici 2020 - Hrvatski jezik

Udžbenici 2020 - Opažam, oblikujem

Ema je otputovala u Njemačku, ali i popravila svoj bicikl uz Tehnički.

Udžbenici 2020 - Maximal

Udžbenici 2020 - Tehnička kultura

Marija se priključila na Matematiku, a pozdravila je svijet:Hello, World!

Udžbenici 2020 - Matematika

Udžbenici 2020 - Hello, World!

Jere obožava Informatiku, ali proučava i Prirodu i Biologiju.

Udžbenici 2020 - Priroda i Biologija

Udžbenici 2020 - Informatika 

Lucija se priključila na Kemiju, a zaplesala je i u ritmu Fizike

Udžbenici 2020 - Kemija

Udžbenici 2020 - Fizika

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Latinski je mrtav jezik?

Uoči Europskog dana jezika podsjetimo se koliki je utjecaj imao latinski jezik na razvoj znanosti. Latinski jezik je dugo bio službeni jezik znanosti, a danas se zadržao i u prirodoslovnim i u društvenim pojmovnicima. I ne, nije mrtav jezik. Samo se sakrio kao univerzalan način sporazumijevanja znanstvenika širom svijeta. U članku provjerite koliki je utjecaj imao i na danas dominantan engleski jezik. 

 

Natječaj za nagrade Platforme za cjeloživotno učenje (LLL Platform)

Platforma za cjeloživotno učenje (The Lifelong Learning Platform, LLL) krovna je organizacija koja okuplja 40 europskih organizacija aktivnih u području obrazovanja, osposobljavanja i rada s mladima. Suutemeljitelj platforme je Erasmus+, program Europske unije, dok je financijski potpomaže Europska komisija. Ove mreže danas predstavljaju više od 50 tisuća odgojno-obrazovnih institucija i udruga koje pokrivaju sve sektore formalnog, neformalnog i informalnog učenja.

Zanima nas

IZZI koracima u novu školsku godinu

Krenimo zajedno u dinamičnu i eksperimentalnu godinu u kojoj nas očekuju novi zahtjevi i izazovi. Naš izdavački program obogaćen je i materijalima za Školu za život, tu je i nova Informatika za redovnu nastavu, a ostale novine saznajte slijedeći poveznice u članku. Zakoračimo zajedno u IZZI svijet!

 

 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja