07. studeni 2019.

Vodimo vas u Rim, Budimpeštu i dvorce Bavarske!

avatar
Autor: Ana Marg

Učite, putujte, igrajte se s nama! Ovogodišnji Interliber sjajna je prigoda da svoju knjižnu policu obnovite suvremenim izdanjima za učenje i usavršavanje svih stranih jezika, osvojite besplatan tečaj prema izboru ili otputujete na nezaboravan izlet s dragom osobom. Kako? Doznajte u članku.

Dragi naši učitelji, učenici, roditelji i svi zaljubljenici u strane jezike,

s veseljem vas pozivamo na druženje na ovogodišnjem Interliberu (12. – 17. 11., Zagrebački velesajam, Paviljon 6, štand broj 108). Ove ćemo se godine prvi put predstaviti s našim Odjelom stranih jezika u kojemu smo na jednome mjestu okupili divove i čarobnjake svjetskoga izdavaštva.

Oxford, Klett, ELI, Difusion, PONS, CLE International, Casa delle Lingue, Maison des Langues i mnogi drugi izdavači s nestrpljenjem vas očekuju u Paviljonu 6 (štand broj 108), gdje ćemo smjestiti svoj izložbeni prostor i sve aktivnosti koje će se odvijati u tjednu Interlibera.

Za vas smo pripremili posebne popuste na strana izdanja, kreativne edukacijske radionice za djecu i odrasle (likovne radionice, kvizovi znanja) te, naravno, nagradne igre s više od 50 atraktivnih nagrada!

Vodimo vas na putovanje u drevne dvorce Bavarske, tajanstvenu Budimpeštu i vječni grad Rim. Častimo vas izletom u davnu prošlost Zagreba (Zagreb Time Travel), obiteljskim posjetom Slatkovodnome akvariju u Karlovcu i duhovitom predstavom u kazalištu Komedija. Tu su i dnevne nagradne igre u kojima pobjednik osvaja željeni tečaj stranih jezika po izboru u jednoj od naših škola partnera. Ne brinite se ako ih nema u vašoj blizini, jer tečaj možete pohađati i online!