Božić uz učiteljicu Maju Biro | Profil Klett

19. prosinac 2016.

Božić uz učiteljicu Maju Biro

Autor: Maja Jelić Kolar

Učiteljica Maja Biro sa svojim učenicima OŠ Ivana Gorana Kovačića iz Zdenaca još nam jednom šalje prekrasne radove.

Bilo da je riječ o razrednom panou, čestitkama, adventskom vijencu ili božićnom drvcu, ova nam učiteljica sa svojim razredom uveseljava Božić.

Nadamo se da će ovi primjeri u vama probuditi kreativnost uz koju svaki papir postaje čudesan alat koji stvara najljepše učeničke radove!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Papirnati čitači

Razredni pano

Učenici 3. razreda OŠ Ivana Gorana Kovačića, Zdenci, obilježili su Mjesec knjige uz inspirativno vodstvo učiteljice Maje Biro. Ova je likovna skupina radom u paru pokazala pravu spretnost u izradi papirnatih čitača. Svaki je papirnati čitač čitao jednu od lektira, a kako bi ih mjesec knjige i dalje podsjećao na ljepotu čitanja, čovječuljci i dalje sjede u razredu i potiču maštu malih likovnih umjetnika.

Zdravi uz zdrav zrak

Danas ljudi dobar dio dana provode u zatvorenim prostorima, često okruženi raznim elektroničkim uređajima. Iako je boravak u prirodi i na svježem zraku nezamjenjiv, u učionicama, uredima pa i u našim životnim prostorima sobne biljke ne samo da mogu djelomično nadomjestiti izravan odnos s prirodom, nego mogu i poboljšati zrak koji udišemo.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Budinski, Katarina Franjčec, Marijana Zelenika Šimić, Ivana Lukas
udzbenik
Ana Janković, Željkica Mamić, Ružica Ambruš Kiš

Komentari

Slika korisnika tea.burcul1@os-galovac.skole.hr

martematika