Đaci superjunaci, treći nastavak priče | Profil Klett

30. ožujak 2020.

Đaci superjunaci, treći nastavak priče

avatar
Autor: Saša Germadnik

Donosimo vam treći nastavak priče o vašim đacima superjunacima!

 

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, vrijedno piše nastavke priče o đacima superjunacima. Učenici ih obožavaju i s veseljem, strpljivo čekaju nastavke.

Naši superučenici imaju različite supermoći, baš kao i u zbilji. Supesluh, supervid, superbrzinu... Sreća je što su i  njihovi roditelji potpisali suglasnost za izlazak u slučaju spašavanja svijeta! Krenite s njima u pustolovinu!

 

Ako još niste, pozivamo vas da je isprobate sa svojim učenicima. Donosimo vam treći dio priče u prilogu, a ako ste propustili prva dva dijela, potražite ih na linkovima:

Đaci superjunaci, prvi dio

https://www.profil-klett.hr/daci-superjunaci-prica-u-nastavcima-stvorena-za-vase-ucenike

Đaci superjunaci, drugi dio

https://www.profil-klett.hr/daci-superjunaci-drugi-dio-price

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Đaci superjunaci, priča u nastavcima stvorena za vaše učenike

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, razmišljajući kako razveseliti svoje učenike u ovim tmurnim danima, a da ih ujedno i motivira na čitanje, krenula je s pisanjem priče u nastavcima ĐACI SUPERJUNACI. U priči će svako dijete iz razreda biti barem jednom spomenuto i dobit će svoju supermoć. Isprobajte sa svojim učenicima, donosimo prvi dio priče.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja