Nastava na daljinu – preuzmite materijale za razrednu nastavu | Profil Klett

25. ožujak 2020.

Nastava na daljinu – preuzmite materijale za razrednu nastavu

Autor: Maja Jelić Kolar

Mnogo se toga promijenilo u posljednje vrijeme. Ostanak u kućama promijenio je sve naše navike: ljudi ne odlaze u šetnju, ne družimo se uživo, ne odlazimo na radna mjesta, a djeca ne idu u vrtiće i škole. Nastava na koju su djeca navikla potpuno se promijenila. Od svakodnevnoga rada s učiteljicom/učiteljem nastava se preko noći pretvorila u nastavu na daljinu.

Profil Klett je i u ovoj prilici pronašao način da kvalitetno i stručno pripremi materijale koje možete ponuditi učenicima. Naši su materijali prilagođeni ovome vremenu i zadovoljavaju rad u digitalnom okruženju, vježbe pisanja, crtanje, čitanje i pripovijedanje. U izvanrednim okolnostima poput ovih, važno je ostaviti prostora da se djeca ne osjećaju preopterećenima i da njima i njihovim roditeljima stvorimo povoljne mogućnosti da ostvare najveću dobrobit za obrazovanje djece. Zato su naša uredništva pomno odabrala materijale misleći na uvjete rada i lakoću pristupa.

Na poveznicama: 1. razred, 2. razred, 3. razred i 4. razred preuzmite materijele za razrednu nastavu i olakšajte učenicima, roditeljima i sebi nastavu na daljinu. 

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Blagdanska ludnica i postblagdanska budnica

Strka, trka, vremenska frka i posvuda buka. Na kraju ti od svega toga i pomalo muka. Blagdani se primiču svome kraju i sada dolazi ono mirnije postblagdansko razdoblje. Razdoblje koje treba iskoristiti za prvobitni smisao blagdana. Uživanje u miru, duhovnom druženju i zbližavanju te jačanju obitelji.

Računala, učitelji i djeca, ruku pod ruku

Koja je uloga informacijskih i komunikacijskih tehnologija u obrazovanju? Korištenje suvremenih tehnologija u nastavi učenicima olakšava učenje i svladavanje novih sadržaja u svim predmetima. Učenici se u ranoj dobi upoznaju s radom na računalu, tabletu, smartphoneu te im uporaba tih, za njih uobičajenih, tehnologija olakšava i obogaćuje učenje.

Uz dobre ideje, dobar početak!

Kroz skoro trideset pitanja različitog tipa, igru vješala, osmosmjerke, učenici mogu ponoviti i prisjetiti se što su učili o kulturi stanovanja, zavičajima, godišnjim dobima, prometnim sredstvima, obiteljskim i rodbinskim odnosima kao i učeničkim pravima i dužnostima. 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Vesna Budinski, Marina Diković, Gordana Ivančić, Saša Veronek Germadnik
udzbenik
Lj. Kurjak, G. Remussini
udzbenik
Ana Janković, Željkica Mamić, Ružica Ambruš Kiš

Komentari

Slika korisnika ljiljana.zizic@os-dugopolje.skole.hr

Ne mogu pristupiti materijalu .
Slika korisnika ljiljana.zizic@os-dugopolje.skole.hr

Materijale za Školu na daljinu ne mogu otvoriti...
Slika korisnika elizabeta vidović

Odlično mi je sve jer mi pomaže u bržem sastavljanju nastavnih jedinica...
Slika korisnika Gabriel Bošnjak

pozdrav, ne mogu pristupiti digitalnom udzbeniku.
Slika korisnika matej.spiranac@os-markusevec-zg.skole.hr

dali djeca smiju rješavat kvizove kad god žele i ne.hvala