Oxfordova izdanja odsad i u Profil Klettu | Profil Klett

04. veljača 2019.

Oxfordova izdanja odsad i u Profil Klettu

avatar
Autor: Tena Japundžić

S ponosom vam objavljujemo da smo od veljače 2019. godine upotpunili našu široku lepezu edukativnih izdanja i postali ekskluzivnim predstavnikom udžbeničkih izdanja izdavačke kuće Oxford odobrenih od Ministarstva znanosti i obrazovanja!

 

Oxford je jedan od vodećih i najznačajnijih izdavača na području engleskoga jezika koji u svojoj širokoj ponudi ima i udžbenike te pripadajuće nastavne materijale za osnovnu i srednju školu.

Sve odobrene udžbenike možete pronaći klikom na poveznicu. Uskoro ćete sva izdanja moći pronaći i na Profil Klett web shopu!

 

Uz udžbenička izdanja, u ponudi možete pronaći i rječnike, dječje knjige... Razine učenja pokrivaju sve stupnjeve, od predškolskih do visoko naprednih poslovnih tečajeva.

Postavši 2015. godine dijelom Grupacije Klett, jedne od vodećih europskih izdavačkih kuća edukativnih materijala, radimo na spajanju znanja, inovativnosti i kvalitete te nastavljamo razvijati nove edukativne projekte, tiskane i digitalne sadržaje namijenjene učiteljima i učenicima u osnovnim i srednjim školama. Stvaramo inovativna i kreativna edukativna izdanja te osmišljavamo projekte kojima unapređujemo hrvatski obrazovni sustav!

 

Profil Klett sudjeluje svojim edukativnim izdanjima i u eksperimentalnoj provedbi kurikularne reforme Škola za život, a također je razvio svoju platformu za digitalne obrazovne sadržaje IZZI.

 

Obratite nam se s povjerenjem!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
S. Charrington Covill
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Ankica Knezović
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Ankica Knezović