18. kolovoz 2017.

Stigli su nastavni listići za 5. i 6. razred!

Autor: Sana Perić

Predstavljamo vam radne listiće CLEVER ME! za 5. i 6. razred osnovne škole – 1. dio, autorica Ivane Cetine, Jasminke Jager te Jelene Vrkljan (5. razred) Ivane Bokavšek, Zorane Brodarić te Ivane Pavlović (6. razred). Te jedinstvene listiće izradili smo za učitelje kao kompletan dodatni materijal, a posebno su pogodni za roditelje koji žele s djecom raditi kod kuće.

 

Zavirite u listiće Clever me! 5 te u listiće Clever me! 6.

 

 

Komu su namijenjeni?

Svim učiteljima i učenicima bez obzira po kojem udžbeniku rade – listići sadržajem prate propisani Nastavni plan i program za osnovnu školu i prijedlog kurikuluma za učenike u 5., odnosno 6. razredu.

Roditeljima kao jedini dodatni materijal na tržištu koji prati propisani Nastavni plan i program, idealan za rad kod kuće i instrukcije.

Posebno su namijenjeni djeci koja su savladala gradivo iz udžbenika i radne bilježnice na nastavi engleskoga jezika, a žele i mogu više.

Kada se koristiti listićima?

Koristite se listićima u svim etapama sata kada trebate odmak od udžbenika, u kombiniranim odjeljenjima, s učenicima koji su završili zadane aktivnosti brže od ostalih, u dodatnoj nastavi, u školi stranih jezika, privatno u radu s djecom. Zadajte ih za domaću zadaću ili preporučite roditeljima za rad kod kuće.

Mogu li se koristiti za samostalni rad kod kuće?

Da! Objašnjenja gramatike su na hrvatskom jeziku, a svi listići sadrže rješenja. Dajte ih djetetu koje voli engleski jezik i dobro mu ide, kao idealnu aktivnost za slobodno vrijeme i tijekom dugih dana praznika.

Kako će učiteljima pomoći u radu?
  • daruju vam vrijeme - osigurat će vam dodatne materijale za utvrđivanje i ponavljanje gradiva – nema više traženja zadataka po raznim izvorima, rezanja, kopiranja…
  • daruju vam mir - zaokupit će pažnju učenika koji brže od drugih izvršavaju zadatke dok se vi posvećujete drugim učenicima
Što sadrži 1. svezak?
  • Vježbe gramatike
  • Vježbe čitanja s razumijevanjem
  • Vježbe pisanja
  • Vježbe govorenja
Kako naručiti?

Naručite svoj primjerak od naših terenskih predstavnika ili u web shopu već sada. Možete ih naručiti i na mrežnoj stranici ekupi te u obližnjoj knjižari.

 

 

Zadaci su jako dobro koncipirani i pogodni kako za samostalno učenje tako i za rad na dodatnoj nastavi engleskog jezika. Listići mogu poslužiti i učitelju na normalnim nastavnim satovima za više vježbe pojedinih vještina za koje procijeni da su potrebnije za dodatno uvježbavanje ili samo kao razbibriga boljim učenicima te za ciljane vježbe u pojedinom području jezika.

- Natalija Hranjec, prof.

 

 

 

Iz iste serije predstavljamo i nastavne listiće Clever me! za 4. razred osnovne škole, a najavljujemo i listiće za 6. razred osnovne škole.

Uživajte u radu s listićima i javite nam dojmove i ideje kako bismo listiće u sljedećem izdanju učinili još boljima.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Herbert Puchta, Jeff Stranks, Richard Carter, Peter Lewis-Jones
udzbenik
Boris Anić, Petra Buljević Zdjelarević, Milena Gilić, Philip John Hewitt
udzbenik
Marinko Uremović, (Daška Domljan)
udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Daška Domljan, Ankica Knezović, Danka Singer