IZZI učenje na daljinu | Profil Klett

IZZI učenje na daljinu

IZZI učenje na daljinu

Svjesni izazova nastave na daljinu i nove situacije s kojom se dosad nitko od nas nije susreo, pozivamo vas da potražite nastavne materijale za svoj predmet i razred na jednom mjestu. Očekuju vas pripreme za nastavu na daljinu, IZZI digitalni obrazovni sadržaji te mnogobrojni digitalni i interaktivni materijali iz našeg repozitorija i metodičkog kutka, kao i zanimljivi i informativni članci s portala koje možete dijeliti i sa svojim kolegama, učenicima i roditeljima. Želimo vam uspješnu, interaktivnu i inovativnu nastavu na daljinu!

Kako biste sigurno i praktično mogli organizirati svoj radni tjedan, pripremili smo raznolike i višenamjenske edukativne materijale za vas i vaše učenike koji se obnavljaju u tjednom ritmu. Odaberite svoj predmet i razred - i nastava može početi interaktivno, zanimljivo i zabavno!

Pogled u uredništvo – razgovor s Petrom Stipaničev Glamuzina

Iza svih naših uredničkih pothvata jedna je žena koja prati naše korake i povezuje naše odjele u cjelinu što postiže sve dobre rezultate. Riječ je o našoj direktorici uredništva Petri Stipaničev Glamuzina, s kojom smo odlučili razgovarati kako bismo vam pokazali kako to izgleda kad zakoračite u uredništvo Profil Kletta.

Pročitaj više

S ponosom predstavljamo digitalni katalog udžbeničkih serija 2020.

S velikim zadovoljstvom i ponosom Profil Klett predstavlja digitalni katalog udžbeničkih serija 2020. i ostalih nastavnih materijala i noviteta za razrednu i predmetnu nastavu te srednju školu.

Priključite se na Profil Klett!

Pročitaj više

Udžbenici – važan dio odrastanja svakog naraštaja

Jedni pamte pjesmice, drugi grafičko oblikovanje, treći ilustracije, ali svi pamtimo poneki naslov udžbenika iz kojega smo učili. Sjećamo se da smo baš u njemu, a uz pomoć učitelja otkrili nešto što nas je možda oblikovalo ili usmjerilo u budućnosti... To je prepoznatljiva i važna točka odrastanja svakog naraštaja.

Pročitaj više

Sve što trebate znati o odabiru novih udžbenika za školsku godinu 2020./2021.

 

Učitelji/nastavnici odabir svojih udžbenika unose u CARNET aplikaciju u razdoblju od 18. do 22. svibnja 2020.

 

Sve što trebate znati o odabiru novih udžbenika pronađite ovdje.

 

Mi smo

Pročitaj više

Nove Facebook grupe Profil Kletta

Tijekom protekloga tjedna uredništva Profil Kletta na Facebooku su otvorila grupe koje su već s prvim danima zaživjele i dokazale potrebu svojega postojanja. Pridružite nam se jer samo tako stvaramo zajedno blizinu na daljinu bez distance!

Pročitaj više
Webinar 

Postupci prilagodbe i podrške učenicima s teškoćama u učenju

Rad s učenicima s teškoćama u razvoju i učenju veliki je izazov za sve učitelje i nastavnike. Razlozi tomu nisu samo prilagodbe nastavnih metoda, postupaka i tehnika u nastavi, već prvenstveno poštivanje različitosti učenika i uvažavanje njihovih potreba u učenju na perceptivnom, spoznajnom i afektivnom planu.

U nastavom procesu jako je važno imati kvalitetan, jednostavan i primjeren materijal za učenike, ali i za učitelja. Novi radni udžbenic

dr. sc. Đurđica Ivančić, prof. dr. sc. Zrinjka Stančić

Utorak, 26. 05. 2020., 18:00 - 19:00 WEBINAR

Pogledaj snimku
Izzi Metodički kutak Repozitorij Digitalni udžbenici

Podrška korisnicima