Veseli i nesebični – učenici OŠ Remete | Profil Klett

06. srpanj 2016.

Veseli i nesebični – učenici OŠ Remete

Autor: Maja Jelić Kolar

Učiteljica razredne nastave Irja Kren, OŠ Remete, Zagreb, sa svojim je učenicima tijekom godine sudjelovala u brojnim aktivnostima. Osim što su puno toga naučili, svojim su pozitivnim stavom razveselili mnoge ljude.

Posjetili su Kliniku za pedijatriju KBC Rebro gdje su održali priredbu djeci s odjela pedijatrije. Pjevali su, plesali, svirali i recitirali, a zatim su se svi zajedno družili na likovnoj radionici i uz igrice.

Učenici OŠ Remete nisu mirovali ni za Božić. Prepoznali su potrebe brojnih obitelji slabijeg imovinskog stanja te su pripremili mnogo božićnih poklona koje je podijelila udruga Susjed susjedu pomaže. Svoje su osmjehe podijelili i s umirovljenicima u Domu Bene Vita, gdje su izrađivali uskrsne ukrase i uljepšali im dan zajedničkim obrokom.

Učenici OŠ Remete i njihova učiteljica Irja Kren pravi su primjer međugeneracijskog razumijevanja, a raznim aktivnostima koje smo ovdje naveli pridružujemo i nastup na Maksimirskim jesenima kada su uz pjesmu i ples još jednom pokazali volju i želju da starijim osobama poklone svoje vrijeme.

Na ovakav trud i zalaganje, uz nekoliko slika, možemo dodati još samo: bravo!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Jelena Sikirica
udzbenik
Sanja Škreblin, Sanja Basta, Nataša Svoboda Arnautov
udzbenik
Vesna Budinski, Marina Diković, Gordana Ivančić, Saša Veronek Germadnik