Još je 12 dana do Božića! | Profil Klett
božić

13. prosinac 2016.

Još je 12 dana do Božića!

avatar
Autor: Mihaela Blagaić Kišiček

Još je 12 dana do Božića! Imate li spreman svoj božićni plakat, može li božićno odbrojavanje početi?

Božićni se plakat The 12 Days before Christmas sastoji od 2 dijela, tj. 2 zasebna plakata – donjeg na kojem su zadatci, i gornjeg s prozorčićima koji skrivaju zadatke. Svaki dan otvorite jedan prozorčić i napravite predloženu aktivnost, ili ih sve otvorite odjednom, tijekom jednog nastavnog sata koji ćete u potpunosti posvetiti Božiću.

Sigurno imate svoje ideje za izvedbu zadataka s plakata, ali ipak smo osigurali malu pomoć u obliku prijedloga za njihovo izvođenje  i popratnih materijala za ispis i rezanje koje možete pronaći u Metodičkom kutku na sljedećim poveznicama:

1.-2. razred

3.-4. razred

5.-6. razred

7.-8. razred

Želimo vam veselu božićnu nastavu, i javite nam kako je bilo na satu!

Happy Holidays!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Webučionica 2.0 i razvijanje digitalnih kompetencija

  Učenici od 5. do 8. razreda, a povremeno i učenici od 1. do 4. razreda, zajedno s nastavnicom engleskog jezika Adrijanom Roždijevac iz Osnovne škole „Josip Kozarac” Soljani sudjelovali su ove nastavne godine u eTwinning projektu pod nazivom „Webclassroom/Webučionica 2.0” autorice Sandre Vuk. Projekt je trajao cijelu nastavnu godinu, a u njemu je sudjelovalo preko 260 škola partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Njemačke i Turske.

Dan sigurnijeg interneta

Tijekom veljače i u našoj školi smo obilježili Dan sigurnijeg interneta. Želja nam je bila našim učenicima, nizom različitih aktivnosti, skrenuti pozornost na važnost sigurnog i odgovornog korištenja interneta i digitalnih tehnologija. Za potrebe sata razrednika učiteljica engleskog i talijanskog jezika Tina Parać izradila je prezentaciju o zaštiti osobnih podataka koju je podijelila kolegama.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Kristina Čajo Anđel, Daška Domljan, Ankica Knezović, Danka Singer
udzbenik
Maja Oltran, Ivana Mesarić, (Daška Domljan)