Profil Klett i Kornelija Benyovsky Šoštarić u OŠ Luka, Sesvete | Profil Klett

15. svibanj 2017.

Profil Klett i Kornelija Benyovsky Šoštarić u OŠ Luka, Sesvete

Autor: Maja Jelić Kolar

Profil Klett je s Kornelijom Benyovsky Šoštarić posadio stabla jabuke u OŠ „Luka“ u Sesvetama. S najpoznatijom hrvatskom vrtlaricom sadili su učenici, a podržale su ih njihove učiteljice i ravnateljica.

 

Na samom početku Kornelija Benyovsky Šoštarić svim je sudionicima sadnje na vrlo razumljiv, stručan i poučan način objasnila što je važno za sadnju biljaka i stabala. Uz puno ozarenih i veselih lica započela je i sadnja stabala. Svi su učenici željeli sudjelovati, a zadovoljstvo učiteljica i učenika podijelila je i ravnateljica škole. Izuzetno nam je drago što sudjelujemo u projektu Želim stablo jer su sadnjom devet sadnica jabuka naši učenici vidjeli da se ono što uče iz Prirode i društva zaista u prirodi i događa. Sami su sudjelovali u sadnji jabuka, što je za njih jako važno jer tako potičemo svijest o važnosti očuvanja prirode. Spajamo ideje, stvaramo znanje projekt je Profil Kletta koji treba podržati i ubuduće, izjavila je Marina Sabolović, ravnateljica Osnovne škole „Luka“.

Rad u prirodi i sjajno društvo zaista su pravi pokretači entuzijazma i inspiracije. I dalje ćemo s vama dijeliti kreativnost i odvažnost u pomicanju granica, spajanju ideja i stvaranju znanja!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Ana Janković, Željkica Mamić, Ružica Ambruš Kiš
udzbenik
Vesna Budinski, Marina Diković, Gordana Ivančić, Saša Veronek Germadnik