Profil Klett i Kornelija Benyovsky Šoštarić u OŠ Luka, Sesvete | Profil Klett

15. svibanj 2017.

Profil Klett i Kornelija Benyovsky Šoštarić u OŠ Luka, Sesvete

Autor: Maja Jelić Kolar

Profil Klett je s Kornelijom Benyovsky Šoštarić posadio stabla jabuke u OŠ „Luka“ u Sesvetama. S najpoznatijom hrvatskom vrtlaricom sadili su učenici, a podržale su ih njihove učiteljice i ravnateljica.

 

Na samom početku Kornelija Benyovsky Šoštarić svim je sudionicima sadnje na vrlo razumljiv, stručan i poučan način objasnila što je važno za sadnju biljaka i stabala. Uz puno ozarenih i veselih lica započela je i sadnja stabala. Svi su učenici željeli sudjelovati, a zadovoljstvo učiteljica i učenika podijelila je i ravnateljica škole. Izuzetno nam je drago što sudjelujemo u projektu Želim stablo jer su sadnjom devet sadnica jabuka naši učenici vidjeli da se ono što uče iz Prirode i društva zaista u prirodi i događa. Sami su sudjelovali u sadnji jabuka, što je za njih jako važno jer tako potičemo svijest o važnosti očuvanja prirode. Spajamo ideje, stvaramo znanje projekt je Profil Kletta koji treba podržati i ubuduće, izjavila je Marina Sabolović, ravnateljica Osnovne škole „Luka“.

Rad u prirodi i sjajno društvo zaista su pravi pokretači entuzijazma i inspiracije. I dalje ćemo s vama dijeliti kreativnost i odvažnost u pomicanju granica, spajanju ideja i stvaranju znanja!

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Kako saznati "ime i prezime" neke biljke?

Zamislite što bi se dogodilo da na našemu planetu jednoga dana nestane biljni svijet. Život jednostavno ne bi bio moguć jer biljke i drugi fotosintetski aktivni organizmi proizvode hranu i kisik za sve ostale organizme, pa tako i za čovjeka. Stoga je poznavanje i proučavanje biljnoga svijeta, poticanje ekološke svijesti te shvaćanje pojava u prirodi oko nas od presudne važnosti za današnje i buduće generacije.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja

udzbenik
Sanja Škreblin, Sanja Basta, Nataša Svoboda Arnautov