27. ožujak 2020.

Đaci superjunaci, drugi dio priče

avatar
Autor: Saša Germadnik

Donosimo vam nastavak priče o vašim đacima superjunacima!

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, razmišljajući kako razveseliti svoje učenike u ovim tmurnim danima, a ujedno ih i motivirati na čitanje, krenula je s pisanjem priče u nastavcima ĐACI SUPERJUNACI.

U priči će svako dijete iz razreda biti barem jednom spomenuto i dobit će svoju supermoć. Pozivamo vas da je isprobate sa svojim učenicima. Donosimo vam drugi dio priče u prilogu.

U prvom dijelu priče Đaci superjunaci učiteljica Saša Veronek Germadnik otkrila nam je da postoji jedan neobični razred superjunaka koji idu u superškolu i imaju dvije superučiteljice. Oni znaju da su njihove supermoći povezane s učenjem i zato marljivo uče kako bi mogli spasiti svoje naselje, mjesto ili svijet.

Vjerujemo da ste promijenili mjesto radnje, naziv škole te imena djece prilagođavajući ih svojem razredu.

Nadamo se da je priča zainteresirala vaše učenike te da su odgovorili na pitanja vezana uz prvi dio jer slijedi nastavak.

Vodimo vas u drugi dio priče, u nove pustolovine đaka superjunaka.

Vezani Članci

Pogledajte tematski slične članke

Đaci superjunaci, priča u nastavcima stvorena za vaše učenike

Naša autorica i suradnica Saša Veronek Germadnik, učiteljica i autorica knjiga i slikovnica za djecu, razmišljajući kako razveseliti svoje učenike u ovim tmurnim danima, a da ih ujedno i motivira na čitanje, krenula je s pisanjem priče u nastavcima ĐACI SUPERJUNACI. U priči će svako dijete iz razreda biti barem jednom spomenuto i dobit će svoju supermoć. Isprobajte sa svojim učenicima, donosimo prvi dio priče.

Kako su nastale slikovnice - Đaci superjunaci?

Priča "Đaci superjunaci" autorice Saše Veronek Germadnik koja vas je pratila u ova dva mjeseca škole na daljinu, osvojila je srca učitelja i učenika diljem Hrvatske. Priča je u vašim rukama doživjela različite verzije te je uz vaše ideje nadograđena i na različite načine približena učenicima.Predstavljamo vam divnu slikovnicu koju je za svoje male superjunake iz OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva izradila njihova učiteljica Kristina Barić.

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja