repozitorij | Profil Klett

repozitorij

NBB4 Safer Internet Day

Materijal za obilježavanje Dana sigurnijeg interneta u četvrtom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Jagoda Čudić Zrnić.

NBB3 Safer Internet Day

Materijal za obilježavanje Dana sigurnijeg interneta u trećem razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Jagoda Čudić Zrnić.

NBB2 Safer Internet Day

Materijal za obilježavanje Dana sigurnijeg interneta u drugom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Jagoda Čudić Zrnić.

NBB1 Safer Internet Day

Materijal za obilježavanje Dana sigurnijeg interneta u prvom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Jagoda Čudić Zrnić.

Mala knjiga rebusa

Mala knjiga rebusa okuplja rebuse koje su u sklopu dodatne nastave Engleskog jezika izradili učenici 5. razreda III. OŠ Čakovec pod mentorstvom prof. Klaudine Mumić. 

Mala knjiga rebusa sadrži prijedloge aktivnosti za učitelje, rebuse podijeljene u pet nivoa (po težini vokabulara), Answer Key s rješenjima, kao i prostor za smišljanje vlastitih rebusa. 

HW8 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u osmom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

HW7 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u sedmom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

HW6 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u šestom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

HW5 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u petom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

NBB4 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u četvrtom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

NBB3 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u trećem razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.

NBB2 Selfie Day 2023

Materijal za obilježavanje Dana selfija (Selfie Day) u drugom razredu osnovne škole. Sastoji se od bilješki za učitelje i listića za učenike. Materijal je izradila suradnica Mia Šavrljuga.