Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Nadolazeće edukacije... Pridružite nam se online ili uživo!


Subota, 14.10.2017. u 11:00 h

Stručni skup za učitelje engleskog i njemačkog jezika

Dear teacher, liebe Lehrerinnen,

provedite subotnje, jesenje jutro s nama u Varaždinu uz predavanja i radionice za učitelje engleskog i njemačkog jezika. Uživajte u zakusci i zabavite se na edukativnom kvizu.

 

Svi sudionici će dobiti potvrdu o stručnom usavršavanju.

 

 

 

Program:

 

9:00 – 9:30

Registracija

9:30 – 10:00

Riječ dobrodošlice urednika iz Profil Kletta

10:00 – 10:45 

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Ponedjeljak, 12.06.2017. u 19:00 h

WEBINAR: Digitalni alati za zabavan kraj školske godine

Da bi kraj školske godine prošao što bezbolnije kako za učenike, tako i za Vas, pripremili smo webinar na kojemu ćete moći naučiti kako koristiti jednostavne digitalne alate i učiniti zadnje dane nastave pred ljetne praznike dinamičnima i veselima. Predstavit ćemo alate Mentimeter i Spiral koje nastavnici mogu koristiti za aktivno uključivanje učenika u nastavu stranih jezika, ali i ostalih predmeta.

 

Ponedjeljak, 29.05.2017. u 19:00 h

WEBINAR: Cjelovito učenje u praksi

Učitelji koji prate suvremene dosege u odgojno-obrazovnom radu unose nove spoznaje u svakodnevne aktivnosti učenja s djecom, mijenjaju se u skladu s interesima i mogućnostima učenika, prepoznaju i uvažavaju njihove potrebe. Cjelovito učenje drugačiji je pristup u radu s učenicima koji nadilazi tradicionalnu podjelu na školske predmete, a djecu kroz sveobuhvatne zadatke potiče da na kreativan i inovativan način primjenjuju svoje znanje u svakodnevnom životu.