Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Nadolazeće edukacije... Pridružite nam se online ili uživo!


Utorak, 26.06.2018. u 18:00 h

Razredna nastava: Nina i Tino

Razredna nastava: Nina i Tino udžbenici hrvatskog jezika i matematike, inicijalno razvijeni kroz koncept mješovitoga učenja implementacijom digitalnih alata poprimaju sasvim novu dimenziju. 
Pridružite nam se na webinaru i saznajte kako kombinirati tiskano i digitalno izdanje kako biste na najbolji i najučinkovitiji način postigli zadane ishode.

Srijeda, 27.06.2018. u 18:00 h

Engleski 1

Udžbenik New Building Blocks 1, maštovit, metodički dobro osmišljen, provjeren u praksi i u potpunosti usklađen s kurikulumom, dobio je novu dimenziju s novim digitalnim materijalima i kroz koncept mješovitoga učenja.

Pridružite nam se na webinaru i saznajte kako kombinirati tiskano i digitalno izdanje kako biste na najbolji i najučinkovitiji način postigli zadane ishode.

Četvrtak, 28.06.2018. u 18:00 h

Njemački jezik - Maximal 2

Krenimo zajedno u avanturu učenja njemačkoga jezika prema novom kurikulumu s udžbenikom Maximal 2 za peti razred OŠ, druga godina učenja. Spoj kvalitete i autentičnosti koju pružaju izvorni govornici te iskustva hrvatskih autora/učitelja u poučavanju njemačkoga - rezultat je udžbenik u duhu njemačkog jezika, a po mjeri hrvatskog učenika.

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Utorak, 05.06.2018. u 19:00 h

Nearpod

Nearpod je platforma koja omogućuje učiteljima i nastavnicima kreiranje interaktivnih nastavnih sadržaja i njihovu primjenu u poučavanju. Nastava upotrebom Nearpod-a je učenicima zanimljiva i motivirajuća te ih potiče personalizirati svoje učenje. Korištenjem ovog alata želimo nastavnike potaknuti na upotrebu digitalnog okruženja za formativno vrednovanje ostvarenosti ishoda učenja.

Utorak, 29.05.2018. u 19:00 h

Socrative - online alat za provjeru znanja

Kreirajte zabavne, ali i efikasne kratke kvizove, duže testove ili pak kratke upitnike pomoću online alata kojeg su još 2010. godine izradili studenti i profesori s bostonskog sveučilišta MIT. Socrative omogućuje nastavnicima stvaranje jednostavnih i brzih kvizova koje učenici mogu rješavati na svojim računalima, tabletima ili pametnim mobitelima besplatno i bez registracije. Birajte između tipa pitanja kao što su T/F - točno/netočno, višestruki izbor ili pitanja kratkih odgovora.

Četvrtak, 24.05.2018. u 19:00 h

Izrada pop-up slikovnica i cjelovito učenje

Pop Up! radionica je izrađivanja pop-up ilustracija. Pop-up (trodimenzionalno konstruiranje iz papira) objedinjuje u sebi sve elemente kreiranja papirom. Pop-up ilustracije mehaničke su ilustracije koje se pretvaraju iz dvodimenzionalnih ploha u trodimenzionalni prostor.

Glavni motivi koji bi se izrađivali na webinar radionici bila bi stabla određenog zavičaja ili detalji stabla (list, cvijet, plod) u pop up slikovnici godišnjih doba koju će polaznici radionice izraditi tijekom webinara.