Edukacije | Profil Klett

Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Srijeda, 14.09.2022. u 18:00 h

ZAKORAČITE U NOVU ŠKOLSKU GODINU UZ RAZREDNU NASTAVU PROFIL KLETTA

Početak školske godine prepun je izazova.

Zajedno ćemo se podsjetiti što su sve Tragači pripremili kako bi početak, ali i cijela školska godina prošla lako i jednostavno. Tijekom webinara doznat ćete: kako olakšati rad s pripremljenim administrativnim materijalima; što vam sve stoji na raspolaganju od dodatnih stručnih i metodički oblikovanih materijala; na kojem mjestu možete lako pristupiti svim materijalima, a rado ćemo odgovoriti i na vaša pitanja.

Četvrtak, 30.06.2022. u 17:00 h

Kako preživjeti kraj školske godine i iskoristiti ljeto za najbolji mogući odmor?

Preživjeli ste još jedan kraj nastavne godine, no uz buru emocija koja se polako sliježe i mnoštvom poslova koje treba završiti, odmor je još daleko. Potrebno je prikupiti dodatnu snagu, ljubav i strpljenje kako bismo još jednu školsku godinu priveli dobrom kraju, na najbolji mogući način, i zbog naših učenika i zbog nas samih, jer nas jesen čeka s novim izazovima i novim temama.

 

                 Kako, unatoč umoru i stresu, preživjeti nadolazeće dane i učiniti završetak školske godine uspješnim?

Četvrtak, 19.05.2022. u 19:00 h

Modeli praćenja i rada s darovitom i potencijalno darovitom djecom

Daroviti učenici su pokretačka snaga našeg društva. Što škola čini ne bi li prepoznali takvu djecu i uključila ih u odgojno-obrazovni proces, a da im ne bude dosadno ili zbog nekih razloga ne ispune očekivanja?

U ovom predavanju spomenut će se neki modeli praćenja i rada s  darovitom i potencijalno darovitom djecom s većim osvrtom kako im mi , učitelji, možemo pristupiti u učionici.

 

Snimku webinara možete pogledati ovdje.