Edukacije | Profil Klett

Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Nadolazeće edukacije... Pridružite nam se online ili uživo!


Petak, 03.12.2021. u 18:00 h

6th Profil Klett ELT Meeting

‘Tis the season to be jolly… for we will put our webcams, headsets, textbooks and tests aside for a bit and bask in the joy of the upcoming holidays: we will enjoy heaps of delicious biscuits and sweets, fill our homes with heart-warming scents of Christmas, surround ourselves with friends and family, and re-charge our batteries for another year full of new challenges.

Srijeda, 08.12.2021. u 18:00 h

Od priče i junaka do sretnoga đaka

Koliko često pričate priče? Što se sve može naučiti iz priče? Junaci iz priča, razne poruke i zanimljive pouke od davnina oblikuju odgoj i obrazovanje najmanjih među nama. Danas uz uobičajene i dobro provjerene metodičke alate u nastavi možemo se koristiti i digitalnim alatima. O tome doznajte u ovom webinaru.

 

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Četvrtak, 25.11.2021. u 19:15 h

Kako oblikovati argument u nastavi povijesti?

Većina stručnjaka slaže se da bi učenik trebao kritički i aktivno razmatrati prošle događaje te svoje zaključke temeljiti na argumentima i dokazima. S druge strane često se može čuti vapaj nastavnika da se učenici teško izražavaju i imaju slabe vještine pisanja. Može li se to promijeniti? Oblikovanje argumenta vještina je koju je potrebno rano oblikovati te od jednostavnijih oblika polako napredovati do složenijim.

Srijeda, 24.11.2021. u 18:00 h

Kako vrednovati u nastavi Matematike?

U novoj webinarskoj srijedi razredne nastave Profil Kletta govorit ćemo o vrednovanju u nastavi Matematike. Kroz teoretske i praktične primjere vodit će vas učiteljica Anita Šarić koja ima višegodišnju praksu u kurikularnom pristupu vrednovanju.

 

Ovdje možete pogledati snimku webinara.