Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Nadolazeće edukacije... Pridružite nam se online ili uživo!


Ponedjeljak, 27.05.2019. u 18:00 h

Opažam, oblikujem 5

Udžbenički komplet za likovnu kulturu sastoji se od tiskanog udžbenika, digitalnih obrazovnih sadržaja (DOS) i likovnih mapa. Uz to idu i neizostavne pripreme. Tijekom webinara saznajte više o konceptu udžbenika Opažam, oblikujem 5 kojeg su pohvalili članovi povjerenstva. Također, saznajte kako su autorice zamislile način korištenja udžbenika i DOS-a i kako su kreirale pripreme koje olakšavaju provedbu nastavnog sata te ostvarenje ishoda zadanih kurikulom za likovnu kulturu.

 

Utorak, 28.05.2019. u 18:00 h

Geografija 5

Pozivamo vas da nam se iz udobnosti vlastita doma pridružite kratkom predstavljanju novoga udžbeničkog kompleta Geografija 5! Upoznajte sadržaj i koncept novog udžbenika, provjerite izgled radne bilježnice i pregledajte pomno osmišljene digitalne sadržaje. Doznajte sve što vas zanima o novim geografskim materijalima koje smo pripremili za vas i otkrijte u čemu se razlikuju od kompleta ostalih izdavača.

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Petak, 24.05.2019. u 18:00 h

Novi kurikul nastavnog predmeta Engleski jezik, Škola za život i novi udžbenici Profil Kletta

Pridružite nam se na webinaru i doznajte sve o kurikulu za Engleski jezik, o Školi za život i novim udžbenicima. Saznajte kako kombinirati tiskano i digitalno izdanje kako biste na najbolji i najučinkovitiji način postigli zadane ishode. Nove udžbenike New Building Blocks i Hello, World predstavit će vam naša urednica za engleski jezik - Mihaela Blagaić Kišiček. 

Četvrtak, 23.05.2019. u 18:00 h

Opažam, oblikujem 5

Udžbenički komplet za likovnu kulturu sastoji se od tiskanog udžbenika, digitalnih obrazovnih sadržaja (DOS) i likovnih mapa. Uz to idu i neizostavne pripreme. Tijekom webinara saznajte više o konceptu udžbenika Opažam, oblikujem 5 kojeg su pohvalili članovi povjerenstva. Također, saznajte kako su autorice zamislile način korištenja udžbenika i DOS-a i kako su kreirale pripreme koje olakšavaju provedbu nastavnog sata te ostvarenje ishoda zadanih kurikulom za likovnu kulturu.

Četvrtak, 04.04.2019. u 18:00 h

Blended Play Webinar

Učenici vole učenje kroz igru i ponavljenje nastavnih sadržaja u obliku kvizova s natjecateljskim karakterom. Kao što dosadi isti okus sladoleda i čokolade tako i ista vrsta igre izaziva bezvoljnost. Ako želite unijeti promjenu u ovakav način rada pridružite nam se na webinaru pod nazivom Učenje i suradnja uz Blended Play . Za rad s ovim alatom potrebno vam je učiteljsko računalo, projektor i unaprijed pripremljen kviz.