Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Nadolazeće edukacije... Pridružite nam se online ili uživo!


Srijeda, 28.10.2020. u 18:00 h

Dan izumitelja uz Wakelet

Kako vam alat Wakelet može pomoći u kreiranju nastave? Kako na jednom mjestu jasno, detaljno, sveobuhvatno pokazati sadržaje iz različitih izvora i učiniti ih jednostavnim za korištenje? Bojan Iličić, učitelj koji svakodnevno pokazuje koliko mnogo može naučiti i pokazati radom u različitim alatima, svoje će iskustvo i spoznaje iz nastave podijeliti s vama. Povodom Međunarodnoga dana izumitelja, Bojan će vam pokazati kako u alatu Wakelet osmisliti nastavu na tu temu te predložiti mnoga praktična rješenja za svakodnevan rad kojima se njegovi učenici jako vesele. Pridružite nam se!

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Srijeda, 14.10.2020. u 18:00 h

Od GIK-a preko priprema do uspješne nastave

Predvodnica digitalne tehnologije u hrvatskim školama dolazi iz Osnovne škole Blage Zadre u Vukovaru. Patricija Burazin pridružila se autorskom timu Profil Kletta te osmislila izvrsne digitalne obrazovne sadržaje. U ovom će webinaru Patricija Burazin na primjeru svojega rada u nastavi pokazati kako najlakše i najbolje s pomoću kvalitetnog planiranja, priprema te udžbenika i digitalnih sadržaja osmisliti uspješnu nastavu.

Ponedjeljak, 12.10.2020. u 19:00 h

Kritičko mišljenje u nastavi povijesti

U webinaru će se govoriti o kritičkom mišljenju u nastavi povijesti, teorijskim postavkama i konkretnim metodama kako se kritičko mišljenje razvija u radu u razredu. Također će se pokazati autorski ogledni primjeri na kojima će predavač analizirati koje su strategije upotrebljena za razvoj kritičkoga mišljenja kod učenika.

Snimku možete vidjeti ovdje.

Sadržaj webinara:

 

1. Kritičko mišljenje − teorijske postavke

2. Kako razvijati kritičko mišljenje u nastavi povijesti?

Srijeda, 07.10.2020. u 18:00 h

Uz IZZI je sve lako!

Predvodnica digitalne tehnologije u hrvatskim školama dolazi iz Osnovne škole dr. Franje Tuđmana u Šarengradu. Adrijana Leko pridružila se autorskom timu Profil Kletta te osmislila izvrsne digitalne obrazovne sadržaje. U ovom će webinaru Adrijana Leko pokazati nove mogućnosti u najboljoj digitalnoj platformi. Doznajte odgovore na pitanje kako najbolje povezati sadržaje poučavanja i digitalne obrazovne sadržaje na IZZI-ju te kako sve mogućnosti uspješno upotrijebiti u svakodnevnoj nastavi.