Edukacije

Spajamo ideje. Stvaramo znanje.

Propustili ste webinar? Nema problema, pogledajte snimku.

Srijeda, 07.11.2018. u 19:00 h

Digitalne igre uz Cram.com & Match The Memory

Digitalne igre odličan su način za poučavanje i učenje. U predstojećem webinaru autorica je za rad odabrala dva alata: Cram.com i Match The Memory. Zajedničko obilježje im je mogućnost kreiranja flash kartica za učenje, pamćenje i testiranje. Polaznici webinara naučit će kako izraditi klasičnu memory igru upotrebom ovih alata te kako izrađene Cram.com flash kartice preoblikovati u zanimljive digitalne igre poput Jewels of Wisdom i Stellar Speller koje učenici obožavaju.

Četvrtak, 18.10.2018. u 19:00 h

Smore - dizajniranje biltena ili prezentacija nastavih sadržaja.

Tražite li način na koji ćete kreirati newsletter za svoje službene ili privatne potrebe ili želite učenicima prezentirati nastavni sadržaj na nov način Smore.com je rješenje za to. Smore.com je način komunikacije koji omogućuje brzo stvaranje zanimljivih interaktivnih digitalnih web stranica u različite svrhe. Stvaranje biltena za razredna ili školska događanja, digitalnog poziva na roditeljske sastanke ili prezentacija razrednih novosti uz Smore.com je jednostavno, zanimljivo i brzo jer za rad u alatu nisu potrebna velika tehnička znanja.

Četvrtak, 20.09.2018. u 18:00 h

Matematika za 5!

Ovaj webinar namijenjen je učiteljima matematike koji su se hrabro odvažili sudjelovati u eksperimentalnom programu Škola za život, kao i ostalim učiteljima zainteresiranim za kontinuirano unapređivanje nastavnog procesa iz matematike.