Metodički kutak | Profil Klett

Metodički kutak

Upute za korištenje Metodičkog kutka

U metodičkom kutku nalaze se metodički i didaktičkih materijali koji će Vam pomoći u planiranju i izvođenju nastave. Godišnji i mjesečni planovi, pripreme nastavnih sati, rješenja radnih bilježnica, kartice, plakati i prijedlozi projekata - sve to će Vam uvijek biti nadohvat ruke za samo par jednostavnih koraka.

Gumb Registrirajte se

1. Registrirajte se!

Svi učitelji, neovisno o tome koje udžbenike koriste u nastavi, mogu postati naši korisnici i pronaći zanimljive materijale za nastavu. Ispunite svoje osnovne podatke na linku: ‘Registriraj se’ i postanite naši korisnici već danas!

Registracija
Gumb Prijava

2. Prijavite se!

Ako ste već naš registrirani korisnik, prijavite se na stranicu sa svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom, kako biste pristupili svim sadržajima koje smo za Vas pripremili.

Prijava
Gumb Edu.hr prijava

3. Potvrda identiteta sa edu.hr korisničkim imenom i lozinkom

Kako bismo potvrdili Vaš identet unutar obrazovnog sustava i omogućili pristup didaktičkim i metodičkim materijalim isključivo učiteljicama i učiteljima, prijavite se sa svojom @skole.hr adresom i lozinkom.

Moj profil
Link na metodički kutak

4. Pristup metodičkim materijalima i dodavanje na ‘Moju policu’

Uvijek lako pristupite svim metodičkim i didaktičkim materijalima odabirom kategorije ‘Metodički kutak’, a dokumente koji su Vam važni označite zvjezdicom i dodajte ih na svoju policu kako bi Vam uvijek bili nadohvat ruke.

Metodički kutak