Metodički kutak | Profil Klett

Metodički kutak

Upute za korištenje Metodičkog kutka

U metodičkom kutku nalaze se metodički i dodatni materijali koji će Vam pomoći u planiranju i izvođenju nastave. Godišnji izvedbeni kurikulumi, pripreme nastavnih sati, rješenja, kartice, plakati i još mnogo toga - sve je na dohvat ruke.

Gumb Registrirajte se

1. Registrirajte se!

Svi učitelji, neovisno o tome koje udžbenike koriste u nastavi, mogu postati naši korisnici i pronaći zanimljive materijale za nastavu. Ispunite svoje osnovne podatke na linku: ‘Registriraj se’ i postanite naši korisnici već danas!

Registracija
Gumb Prijava

2. Prijavite se!

Ako ste već naš registrirani korisnik, prijavite se na stranicu sa svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom, kako biste pristupili svim sadržajima koje smo za Vas pripremili.

Prijava
Gumb Edu.hr prijava

3. Potvrda identiteta sa edu.hr korisničkim imenom i lozinkom

Kako bismo potvrdili Vaš identitet unutar obrazovnog sustava i omogućili Vam pristup svim sadržajima namijenjenima isključivo učiteljicama i učiteljima, prijavite se sa svojom @skole.hr adresom i lozinkom.

Moj profil
Link na metodički kutak

4. Pristup metodičkim i dodatnim materijalima

Pristupite lako svim metodičkim i dodatnim materijalima odabirom kategorije Metodički kutak. Jednim klikom iz Metodičkog kutka pristupite IZZI udžbenicima, digitalnim sadržajima i Testomatu. Brzo, lako i jednostavno!

Metodički kutak