27. travanj 2020.

Novi tjedan, novi izazovi

Autor: Franka Palada

It's official: MZO odobrilo je sve naše nove naslove! 
Prošli smo tjedan slavili New Building Blocks 2 i 3, a ovaj tjedan slavimo Hello, World! 6 i 7. Slavite s nama, a što smo još pripremili pročitajte u nastavku.
 

Novi je tjedan učenja na daljinu pred nama. Novi izazovi, očekivanja, zahtjevi… Vjerujemo da ste do sada prepoznali našu želju i odlučnost da svi zajedno učinimo nastavu na daljinu ugodnom, korisnom i zabavnom… a nadamo se da ste se i Vi zabavili rješavajući New Building Blocks kviz i virtualno se družeći s našim Blocksicama. I u ovaj tjedan ulazimo s jednakim entuzijazmom pa smo za Vas pripremile mnoštvo korisnog sadržaja.

 

Materijali za učenje na daljinu? We've got you covered!

U tjednu od 27. travnja do 3. svibnja smo za Vas pripremili nove nastavne materijale koje možete pronaći u rubrici IZZI učenje na daljinu. Očekuju Vas pripreme za nastavu na daljinu, pregršt korisnih poveznica, IZZI digitalni obrazovni sadržaji te mnogobrojni digitalni i interaktivni materijali iz našega repozitorija i metodičkoga kutka.

Podsjećamo da Vas u rubrici IZZI učenje na daljinu čekaju i materijali za vrednovanje na daljinu uz New Building Blocks, Hello, World! te New Building Bridges, kao i prijedlog projektnoga zadatka „A Year in Life“ uz pripadajuće dokumente, koje smo izdvojile.

Nudimo Vam:

Happy testing!

Novi udžbenici putuju prema Vama!

Promotivne primjerke udžbeničkih serija New Building Bridges za drugi i treći te Hello, World! za šesti i sedmi razred dobit ćete na Vašu kućnu adresu u idućem tjednu. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno se obratite Vašem terenskom predstavniku ili na e-mail adresu Uredništva engleski.jezik@profil-klett.hr – rado ćemo Vam pomoći!

And now for the fun part!

Iako je ove godine naš dragi HUPE, odnosno 28. konferencija Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika odgođena zbog mrskog nam virusa, to nas neće spriječiti da se svejedno HUPEovski podružimo u sljedećem tjednu. Nismo u Poreču, ali smo zajedno, makar virtualno – na našoj Facebook grupi Engleski jezik • Profil Klett za Vas smo pripremili isječke radionica naših autora i suradnika. Ako nemate Facebook račun, no worries – sav sadržaj moći ćete popratiti kroz naš newsletter.

Prošlotjedno slavljeničko druženje s autoricama Blocksa možete pogledati ovdje, a još uvijek stignete odigrati i kviz kojeg su autorice serije New Building Blocks pripremile za Vas te nam pokazati da ste supercarrotic poznavatelj Blocksa! Eternal glory (and some prizes) guaranteed, nemojte ga preskočiti!