Spring Mingle druženje s profesorima iz škola stranih jezika | Profil Klett

09. lipanj 2022.

Spring Mingle druženje s profesorima iz škola stranih jezika

avatar
Autor: maja_sabljo

Profil Klett organizirao je 7. svibnja Spring Mingle – seminar i druženje s profesorima i vlasnicima škola stranih jezika. Družili smo se u prekrasnoj zagrebačkoj Wespi gdje su naši gosti mogli prelistati i saznati više o novim izdanjima Oxford University Pressa, kao i upoznati novi tim za strane jezike iz Profil Kletta.

Nakon uvodnog govora Lane Kralj Dadić, koja je prisutne podsjetila na široku ponudu stranih izdanja koju nudi Profil Klett za učenje stranih jezika, prvu prezentaciju održala je Jovana Moslavac, savjetnica za udžbenike i nastavu iz Oxford University Pressa. Jovana je predstavila novi naslov za osnovnu školu, Beehive, i istaknula brojne prednosti te udžbeničke serije za učenike od 5 do 10 godina.

Bruno Šimleša održao je vrlo zanimljivo predavanje o stresu, posljedicama koje ima na naše zdravlje i predložio tehnike kojima možemo smanjiti utjecaj stresa na naš poslovni i privatni život.

Posljednju prezentaciju dana održale su Maja Jukić Sabljo, savjetnica za strane jezike iz Profil Kletta, koja je predstavila novu digitalnu knjižnicu – Oxford Reading Club, i Kosjenka Petek, vlasnica škole stranih jezika i profesorica engleskog jezika, koja je praktičnim primjerima iz vlastite učionice kolegama pokazala kako koristiti Canvu za izradu nastavnih listića i drugog sadržaja za nastavu na temelju pročitanih lektira.

Nakon nekoliko godina komunikacije gotovo isključivo 'preko ekrana', bilo nam je iznimno drago što smo mogli razgovarati s kolegama uživo, i veliko hvala svima koji su odlučili tu kišnu subotu provesti s nama.

 

Dojmove sa Spring Mingle druženja pogledajte ovdje i u galeriji slika na dnu stranice.

 

Veselimo se novoj prilici za druženje i profesionalno usavršavanje!

 

Vaš Profil Klett tim

Galerija: 

Vezani Sadržaj

Pogledajte našu ponudu sadržaja