Sve što trebate znati o odabiru novih udžbenika za školsku godinu 2020./2021. | Profil Klett

05. svibanj 2020.

Sve što trebate znati o odabiru novih udžbenika za školsku godinu 2020./2021.

avatar
Autor: HK

Poštovane ravnateljice i ravnatelji, poštovane učiteljice i učitelji,

 

zadaća nam je, kao odgovornoj izdavačkoj kući, biti vam pouzdan saveznik i podrška te vam olakšati svakodnevni posao. Kako bismo vam pojednostavnili informiranje o procesu odabira novih udžbenika za školsku godinu 2020./2021., za vas smo pripremili sažetak bitnih informacija.

 

Učitelji/nastavnici odabir svojih udžbenika unose u CARNET aplikaciju u razdoblju od 18. do 22. svibnja 2020.

 

Sve što trebate znati o odabiru novih udžbenika pronađite ovdje.

 

Mi smo tu za vas! Zahvaljujemo vam na snazi i strpljenju koje svakodnevno iskazujete u organizaciji i provođenju svoje nastave u okolnostima koje trenutačno vladaju u našoj zemlji. Situacija u kojoj se nalazimo postavila je posve nove izazove za vaš poziv, koji se u svojoj dugoj i bogatoj povijesti nebrojeno puta dokazao ključnim za budućnost novih generacija.

 

Želimo vam zahvaliti što se koristite našim tiskanim i digitalnim sadržajima i što ste u njima prepoznali pouzdan i praktičan temelj za održavanje nastave. Zahvaljujemo vam na svim prijedlozima, pitanjima, ali i pohvalama koje ste nam dosad uputili i koje su nam dale poticaj i dodatne ideje kako naše tiskane materijale i digitalne sadržaje učiniti još boljima.

 

Ostajemo vaš saveznik i podrška u svim aktualnim i budućim izazovima.

 

Uvijek uz vas!

Vaš Profil Klett

Komentari

Slika korisnika suzana.segota@os-jursici.skole.hr

Ove školske godine otisnula sam se s kompletom Tragača za 1.r. u novu pustolovinu i nisam pogriješila. Ovaj komplet zainteresirao me je načinom na koji je osmišljen. Interaktivni sadržaj, grafički privlačne stranice, optimizam i pozitivna energija koju su autorice unijele u svaku stranicu, pregršt raznolikih zadataka, kvalitetni književni tekstovi, izuzetno dobri priručnici i pripreme bili su samo neki od razloga mojeg odabira. Tijekom ove neobične nastavne godine podršku sam našla i u dodanim materijalima, IZZI digitalnim sadržajima, novitetima, podršci učenja na daljinu i kontinuiranoj podršci promotorice Irene. Moju dobru odluku potvrdio je uspjeh u radu i zadovoljstvo mojih učenika. Inovativni ste i predani radu te ću se s Vama i iduće školske godine družiti i otkrivati nove tragove.